Online yoga is de toekomst

You are here: Home / Blog / Online yoga is de toekomst

Online yoga is de toekomst

16 januari 2020

Online yoga

Ik ben van mening dat online yoga de toekomst is en maak zelf ook gebruik van diverse online yogaprogramma’s en ben benieuwd of jij dit ook doet.

In de zomervakantie ging ik door mijn rug, en zoals dit vaak het geval is door een hele simpele beweging. Pats het schoot er zo in. Lang leve de caravan bedden 🙁
Wat was ik blij met het online Critical Alingement programma van Irene Vos die ze samen met mijn begeleiding had gemaakt. Terwijl zij les gaf op haar yogacamp deed ik haar online yogalessen. De volgende dag liep ik gelukkig weer en de dagen daarna onderhield ik het met de online lessen en kon ik gelukkig weer van alles.

Tevens deed ik mee met een 7 daagse online summer challenge van Jolande van de Wal. Met yoga, meditatie en een Ebook. Ik had het idee alsof ik vanaf de camping een retreat bij haar deed. 🙂

Op het podium bij het Yoga Business Event van 2018 spraken meerdere docenten die ik heb mogen begeleiden.

Diana Aben vertelt hier over haar online yoga nidra programma . Deze was destijds nog in de maak en ze is 3 november gestart. Met succes, Ze heeft al veel mensen geholpen met haar programma.  Dit is toch fantastisch. Bekijk hier een fragment van haar op het podium tijdens het Yoga Business Event.

Zoals Joost en Liana die bezig zijn met een online programma over anatomie voor yogadocenten.
Bekijk hier hun testimonial mbt het traject ” van yogadocent naar online yogadocent” en mijn begeleiding.

Patty Jongemaets van Dolfijnwelness, vertelt hier over haar online programma over de deugd “Dankbaarheid” . Inmiddels heeft ze er al meerdere gemaakt,
Bekijk hier een fragment van haar op het podium tijdens het Yoga Business Event.

Naomi Kramer, is geen yogadocent is maar heb ik wel geholpen met het ontwikkelen van haar online programma voor vrouwen met endometriose. Ze is de Endofoodcaoch.
Bekijk hier haar testimonial mbt het traject ” van yogadocent naar online yogadocent” en mijn begeleiding.

Het is zo mooi om op deze manier te mogen meelopen aan hun zijde zodat ze hun missie met nog meer mensen mogen delen en op hun manier de wereld een stukje mooier maken.

Ik was zelf in de zomervakantie vier weken op vakantie. Ik hoorde andere docenten zeggen “Geen werk geen inkomsten” . Dit geldt niet als je online yogaprogramma’s maakt. Je levert eenmaling een fysieke inspanning en daarna verkoop je het. Of het nu aan één, tien of honderd personen is. Ik zeg niet dat je er slapend rijk van wordt, want online ondernemen is echt een andere tak van sport en er komt meer bij kijken dan alleen maar filmpjes of audio’s opnemen.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

Als je meer informatie wil mail me via info@deyogabusinesscoach.nl .

Fijne dag!

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op twitter, instagramyoutubeLinkedIn, en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!