Op welke frequentie zit jij?

You are here: Home / Blog / Op welke frequentie zit jij?

Op welke frequentie zit jij?

24 februari 2022

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Ik hoor veel yogadocenten en coaches om me heen die op dit moment gestopt zijn met hun studio of erover na te denken om te stoppen door de maatregelen en ze niet meer weten hoe nu verder.
Weer op zoek naar een baan? Hun yogakennis op een andere manier inzetten? Zich focussen op allerlei andere verdienmodellen? Online lesgeven maar geen zin hebben in Zoom?
Weet dat je niet de enige bent. Ik ben er van overtuigd dat je al de kennis qua werk en privé niet voor niets hebt opgedaan. Dit mag gedeeld worden en kan op vele manieren. Via je eigen online platform, in combinatie met live momenten voor een uniek publiek. We zijn hier met elkaar gekomen om iets groters neer te zetten voor de mensheid. Het is niet voor niets dat er op dit moment zoveel yogadocenten, coaches en therapeuten zijn.
We zitten midden in de great awakening en zijn lichtwerkers en hebben als ziel gekozen om hier nu aanwezig te zijn. Dat het op deze manier zou uitpakken hadden we, als ik voor mezelf spreek, ook niet verwacht.
Je bent je hele leven voorbereid om dat gene wat je hier te doen hebt. Het is groots.
Heb vertrouwen dat alles loopt zoals het loopt, trust the proces.

We gaan naar de nieuwe wereld. Sterker nog deze is er al. Het bevindt zich op een andere frequentie. Wij kunnen er voor zorgen om af te stemmen op deze frequentie.
Hoe meer mensen dit doen des te beter, zodat we andere meenemen in deze hoge frequentie. Vandaar dat groepsmeditaties ook zo krachtig zijn.

As dinsdag 11 januari om 09:00 geef ik een pauwertalk waarin ik tips geef over ondernemen in de nieuwe wereld. Je kunt je gratis aanmelden via deze link.

Ik wil je graag verder helpen in 2022. Heb je behoefte aan gratis video’s mbt leiderschap, je bedrijf, moneymindset, instagram tips, het plannen van het nieuwe jaar, chakra tips voor je lessen of coaching. Check de pagina: www.deyogabusinesscoach.nl/gratis . Hieronder zal ik het kort toelichten.

In DRIE gratis video’s van ‘plan je succesvolste jaar’ help ik je met meer focus en je doelen helder te krijgen voor 2022. Je weet precies wat je zakelijk neer wilt zetten in het nieuwe jaar en je hebt helder waar je JA en waar je NEE tegen zegt. Op deze is er geen mogelijkheid voor afleiding.

Als je moeite hebt met Instagram vraag dan het Ebook met Instagram hashtags tips aan.

Drie videolessen ‘zakelijk zijn in yoga’ zorgen dat je jouw geldovertuiging helder hebt, weet wat je voorkeur heeft qua verdienmodel en welk omzetdoel je nodig hebt.

Wees een Pauwervrouw die in balans is. Verspreid over één week ontvang je zeven GRATIS mailtjes met chakratips. Waardoor niet alleen jij in balans komt met de chakra’s maar ook je leerlingen/klanten. De tips zijn heel fijn qua inspiratie voor je eigen lessen/coaching.

Aan de hand van video opnames van het Yoga Business Event licht ik zeven business tips toe.
Ik help je: Om te kiezen, je missie helder te hebben, om te vertrouwen op het universum, om te genieten, aan meer focus, om geld te zien als energie net als liefde.

Een Blikopener zandbak sessie verruimt je blik en zorgt dat je onderbewustzijn zichtbaar wordt in de bak. Je plaatst miniaturen, zoals dieren, poppetjes en andere materialen in de zandbak. Deze hebben een symbolische betekenis. Een blikopener sessie geeft inzicht in je situatie en wijst je de weg. Lees meer over deze coachtool in het gratis Blauwprint magazine.

Ik zou zeggen, blok tijd in je agenda en bekijk deze gratis video’s en doe er je voordeel mee!
Als je meer wil weten over ondernemen in de nieuwe wereld zie ik je graag as dinsdag 11 januari om 09:00. Aanmelden via deze link.

Namaste,

Hier vind je me op GAB, MeWe, TELEGRAM , INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!