101 | Interview met Stephanie van Workum

4 juli 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Stephanie van Workum. 

Stephanie werkt als coach met effectief bewezen methodes zoals ACT en mindfulness. Daarbij zet ze bewust haar intuïtie en helende energie in.

Het is haar missie om de wereld te verzachten. Om bij te dragen aan meer vreugde en verbinding in de wereld. Elfenstof verspreiden noemt ze dat. Dat begint bij de mensen die ze begeleidt. Daar begint de olievlek.

Met haar online programma’s en in één op één sessies en retraite heeft ze honderden mensen begeleid om meer vriendelijkheid, zachtheid en compassie in hun leven te brengen. Om de strenge, saboterende stem naar de achtergrond te brengen. En hun stralende zelf naar buiten te laten komen.

Ze leert mensen de knop om te zetten, zodat ze zich kunnen richten op datgene dat van wezenlijk belang is voor hen en kunnen voelen dat alles dat ze zoeken al lang in hen aanwezig is.

Stephanie is tevens Reiki-master en voltooit dit jaar haar opleiding tot practitioner in Neo-Shamanic energy medicine.

Meer informatie over Stephanie vind je op haar website: https://act-coach.nl/

Op social media vind je Stephanie op:

Facebook

Instagram

Winactie:

Deel deze podcast en maak kans op de 5 gratis online kaartjes voor Eilandjes van rust. Een online programma met geleide visualisaties twv 33,30 euro. Bekend van het magazine Wendy”. Deel podcast 101 en tag @stephanievanworkum  of @corinevanzoelen om kans te maken op dit programma.

 

Speciale zomeractie

Kun je niet wachten? Of heb je niet gewonnen? Eilandjes van rust is een online programma speciaal voor op vakantie. Het helpt je op vakantie net even makkelijker alles achter je te laten en je in de ruststand te laten glijden. Luisteraars krijgen 11 euro korting met de code zachtvoormezelf ( Deze is geldig tot 8 augustus 2020- code invullen bij aanschaf).

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!