104 | Interview met Linda Leenders

16 juli 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Linda Leenders van Aardig in beweging.

Linda is eigenaresse van Aardig in beweging, yoga & wandelen in Heumen, vlakbij Nijmegen. In deze regio geeft ze sportief wandeltraining, Nordic Walking techniek training, yogalessen, stiltewandelingen, FitStap training en struinyoga wandelingen. Tevens is ze gewichtsconsulente en heeft ze als ervaringsdeskundige veel kennis van de Nijmeegse wandelvierdaagse. Waar Linda zich met name mee bezig houdt is om meer rust en stilte bij jezelf te mogen ervaren. Je bewust te laten voelen wat beweging met je doet binnen je eigen grenzen. Dit doet ze met behulp van de natuur, waar wij deel van uitmaken en technieken uit de wandeltraining en yogaleer.

Na verschillende opleidingen in diverse yogavormen, zoals Hatha yoga, Yin yoga, meridiaan yoga, hormoonyoga en ook de allround wandelsport instructeurs opleiding, gewichtsconsulente, verdieping in de Shinrin Yoku, het Japanse Bosbaden en vele wandeljaren en yoga beoefening ontdekte ze de vele voordelen van beiden. Dit leidde tot het creëren van een nieuwe methode. Namelijk de StruinYoga Methode. Dit leert ze ook graag aan anderen. Haar nieuwste online programma heet Struin en kun je vinden op StruinYoga

4-daagse struinchallenge:

Door de Wandelbond is een Alternatieve Vierdaagse georganiseerd met behulp van een gratis App.
Je kunt in de Vierdaagse week, 21 t/m 24 juli 4 dagen wandelen in je eigen omgeving en wanneer het jou uitkomt 10, 20, 30, 40 of 50 km.
Linda heeft als plan is om zoveel mogelijk haar eigen weg uit te stippelen en niet te gaan wandelen over het asfalt, maar over struinpaden en te genieten van de mooie natuur.
In de Vierdaagse week gaat ze STRUINen. Heb je zin om mee te doen, zodat je elkaar kan motiveren en aanmoedigen?
Maandag 20 juli is het nieuwe maan en daarmee een mooie gelegenheid om nieuwe doelen te starten en uitdagingen met jezelf aan te gaan. De zon gaat om 5.45 u op.

Kom net als de gewone 4Daagse “vroeg uit de veren” en geniet van de natuur!
Aanmelden kan via deze pagina.

Meld je aan bij haar Facebookgroep waar deze challenge plaatsvindt.

Winactie:

Deel deze podcast op je social media kanaal en tag @corinevanzoelen en @aardig_in_beweging en win het struinyogaprogramma van Linda wat start op 1 augustus.

Social Media:
Ze is te volgen op INSTAGRAM en FACEBOOK.

En de Facebookgroep Stiltewandeling/StruinYoga Nederland.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!