111 | Vertrouw erop dat de engelen je in je lichtwerk steunen

10 september 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, heb ik het over het feit dat we als yogadocenten nu meer nodig zijn dan ooit. Juist na alles wat er is gebeurd in het begin van dit jaar. In de FACEBOOK GROEP BUSINESS YOGI’S zijn er veel vragen gesteld en het is zo fijn dat iedereen in hetzelfde proces zit om elkaar te ondersteunen.

Ik vertel over de Business Satsang en dat deze op 10 oktober start.

Als je voelt dat je ook wilt ondernemen met de steun van mastermind buddies bekijk dan de site WWW.BUSINESSSATSANG.NL en neem contact met me op. Het is een intensief traject. Dit is de reden dat ik graag een gesprek van te voren wil om te kijken of het klikt met mij en de rest van de groep.

Reacties van degenen die eerder meededen heb ik benoemd in de podcast. Ik ben super trots op ze.

Kim Bras – WWW.ONLINEYOGAJUFINDEKLAS.NL

Sophia Manté – Essen – WWW.MAZOYOGA.NL   /  WWW.DEMANTELZORGERCOACH.NL

Sandra van Donkersgoed – WWW.SPIRITANDSPORTS.COM

 Linda Leenders – WWW.AARDIGINBEWEGING.NL   /    WWW.STRUINYOGA.NL

 Ondernemen vanuit je intuïtie:

De wereld is aan het veranderen. De maya’s gaven het al aan. De wereld zou vergaan in 2012. Dit is niet letterlijk vergaan. De nieuwe aarde werd ingezet. We mogen het oude achter ons laten. De wereld die draait om macht, het ego en angst. We gaan voor de nieuwe wereld waar het draait om samen staan we sterk, aandacht en liefde. Gelukkig zijn er nu heel veel yoga/meditatie/mindfulness docenten, spirituele leraren, healers, coaches en therapeuten. Dit is niet voor niets. Ze zijn klaar voor de nieuwe wereld en mogen de andere mensen helpen in hun proces. Jouw ziel heeft er voor gekozen om nu te leven. Onderzoek wat jouw aandeel mag zijn in deze tijd.

Dit is de reden dat ik tijdens de business satsang ook diverse coach tools inzet om contact te maken met je ziel / je onderbewustzijn. Het antwoord zit in je via een zandbaksessie komt dit verder naar voren.

Met een ademhalingssessie die ik geleerd heb vanuit de ademcoach opleiding worden er ook diverse blokkades opgelost uit dit leven en eventuele vorige levens. Hoe meer je in lijn bent met jouw zielsmissie, de natuur en de energie van de maan des te meer kom je in flow. Je gaat leven en ondernemen vanuit je intuïtie. Wie je werkelijk bent, onder al die lagen. Tevens zet ik de kennis van Human Design in tijdens het coachen.

Zodra je leeft en werkt vanuit wie in in essentie bent, voel je je persoonlijk beter in je vel wat direct invloed heeft op je bedrijf. Je manifesteert alles makkelijker. Jij bent je bedrijf!

Ik nodig je uit om te kijken op de site als deze magische Business Satsang mastermind je aanspreekt.

WWW.BUSINESSSATSANG.NL  

Op dit moment is dit het enige traject waar wekelijkse coaching inzit met mij.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!