112 | Interview met Sandra van Donkersgoed

16 september 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Sandra van Donkersgoed. Sandra is Personal Trainer. De naam van haar bedrijf is Spirit and Sports

Haar interesse in mensen en beweging zijn al vanaf jongs af aan groot. Haar missie is mensen en kinderen zich beter te laten voelen, energieker, fitter en blijer door middel van beweging, ontspanning en voeding.

Ze richt zich vooral op managers, leidinggevenden, professionals en online business coaches. Drukbezette managers en ondernemers, die veel tijd investeren in hun werk, team en vaak ook gezin, waardoor er te weinig tijd overblijft voor zichzelf. Die gezondheid en hun uiterlijk wel belangrijk vinden en weten dat een gezond lijf, een gezonde geest betekent en dus een gezond bedrijf!

Meer over haar personal training vind je op haar site.

Ze heeft een breed pakket te bieden waarin ze kracht- en conditietraining, kickboksen, yoga, meditatie en reikibehandelingen kan aanbieden. Sandra kijkt tijdens het Personal Training Programma wat de persoon nodig heeft. Zie biedt een Online Programma aan, met personal training, toegang tot een videodatabase met verschillende oefeningen, lifestyle en gedrag tips, motiverende gesprekken tijdens de Personal Training. Daarnaast wekelijkse trainingsschema’s en contact via de app zorgen voor nog meer een stok achter de deur. Via yoga, meditatie en reikibehandelingen, zorgt ze ook voor de nodige ontspanning. Met voedingstips en een voedingsplan heb je alle ingrediënten voor een gezonde leefstijl. Beweging, voeding en ontspanning zijn drie belangrijke pijlers om je goed te voelen.

Winactie:

Deel deze podcast en tag @corinevanzoelen  en @spiritandsports. Maak kans op toegang tot haar videodatabase. Je ontvangt een kort online programma met 10 Tips voor beweging, voeding en ontspanning. 

 

Volg Sandra via haar social media kanalen: 

Facebook Sandra privé  

Facebook Spiritandsports 

Instagram Spiritandsports 

Linkedin Sandra  

Bekijk de website van Spirit and Sports 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!