114 | Interview met Jan Bommerez

2 oktober 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Jan Bommerez. Dit interview is ivm de afstand en tijdzone online afgenomen.

Jan Bommerez is auteur, spreker, workshopleider op het gebied van transformatie, flow en loslaten. Enkele boeken die door hem geschreven zijn: ‘Flow en de kunst van het zakendoen’, ‘Door de bomen het bos zien’, ‘Minder moeten, meer flow’ en ‘Kun je een rups leren vliegen?’. Hij woont in Californië.

De laatste jaren geeft hij in Nederland en België vooral workshops voor particulieren. Bijna 5000 mensen namen eraan deel. De thema’s die hij hierin behandelt zijn Leren Loslaten, FLOW en Moeiteloos leren leven.

Hij is sinds 10 jaar bezig met research over trauma en traumahealing. Geleidelijk werd voor hem duidelijk dat de diepste blokkades van mensen en ook de oorzaken van chronische pijn te vinden zijn in trauma’s, vooral ontwikkelings trauma’s en complexe trauma’s.

 

Meer informatie over Jan Bommerez vind je op zijn website:

www.lerenloslaten.com 

Gratis video’s:

In drie gratis lessen leer je de kunst van het loslaten door middel van een oefening en een yoga nidra. Deze kun je aanvragen via deze link

 

Zijn social media kanalen:

Facebook  

Instagram 

LinkedIN 

Twitter 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

1
App me op...
App me of spreek in!