117 | interview met Julie Hubrecht

27 oktober 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Julie Hubrecht.

Bijna 3 jaar geleden verhuisde Julie naar Barcelona, waar ze zich verdiepte in Yoga. Ze had behoefte, nood zoals zij dat zo mooi zegt, aan energie, focus, zelfcompassie, rust en levensvreugde.

Ze volgde een intensieve ‘teacher training’ in Bali, een ademhalingsopleiding, daarna een specialisatie in een milde vorm van Yoga, postnatale Yoga en een groot aantal workshops.

Daarna verhuisde ze terug naar België om een eigen Yogastudio te starten.

Ze houdt ervan om de yoga traditie in zijn volle glorie te respecteren maar ‘Yoga start buiten het leslokaal’. Daarom is ze gebrand op het meegeven van concrete tools op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Zo krijg je een optimale yogabeleving.

Omdat ze in kleine groepjes les geeft kan ze persoonlijke aandacht besteden aan elke leerling, waardoor m/v/x, jong en oud, gevorderd of beginneling, mensen met kwetsuren en al dan niet flexibel, goed bijgestaan kunnen worden.

Haar lesgeven is ondertussen zodanig geëvolueerd dat ze voornamelijk privé sessies geef waarin ze mensen begeleid  met zelfzorg en persoonlijke groei aan de hand van Yoga of rug, schouder en bekken yogatherapie. 

Julie vertelt over haar nieuwe programma #lerenvanmijnlessen waarin ze verschillende kant -en-klare lessen zal aanbieden. Als yogadocent gaat je dit veel tijd besparen
Haar eerste online cursus ‘Meditatietijd‘ bestaat uit 16 kant -en klare meditatielessen en 4 bonus mini- meditaties met meditatie script, notitie pagina’s, filmpjes, audio downloads, reflectievragen voor jezelf en je leerlingen, … kortom alles wat je nodig hebt om een goede begeleide meditatie les te voorzien! De volgende cursus rond de 5 elementen komt er snel aan. 

Julie heeft een grote evolutie afgelegd sinds de start van haar begeleidingstraject bij mij en is ongelofelijk gegroeid! In de podcast zeg ik sinds 2017 maar dit is 2019. Het is prachtig om naar te luisteren! 

Wil jij ook tijd uitsparen en inspiratie opdoen? 

Dan kan je hier haar cursus aankopen: https://yogametjulie.be/meditatie-tijd/

 

Winactie:

Deel deze podcast en tag @corinevanzoelen en @juliemieke  op Instagram en maak kans op het online programma ‘Meditatietijd‘. 

 

Je kan Julie elke dag vinden op: 

Instagram

www.yogametjulie.be

 

Wil jij ook een online yoga/coach programma maken?

Check www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl

 

Op de hoogte blijven van de nieuwste podcasts?

Meld je aan en ik stuur je een nieuwste podcast en leuke nieuwtjes.

 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!