119 | De voordelen van het maken van een jaarplan

10 november 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, blik ik terug op 2020 en wat mijn doel/planning was voor dit jaar en wat het uiteindelijk geworden is. Ik vertel over de coachopleidingen die ik gedaan heb en vertel over het feit dat ik een planning ga maken voor 2021.

Ik heb oa bij Kim Merema van Blauwprint een coach opleiding gedaan beluister hier deze podcast.

De ademcoach opleiding bij Heleen Ytsma van Herleva. Meer over de Heleen, hoor je in deze podcast

De pauwertalk over de Wim Hof Ademhaling met ebook van Heleen Ytsma vind je via DEZE LINK.  

De Do -In yoga opleiding bij Lilian Kluivers. Meer over de Lilian, hoor je in deze podcast.

Hier vind je mijn gratis lezing over meridianen waarin ik uitleg geef per meridiaan, hoe ze lopen en welk tijdstip erbij hoort.   https://de-yogaboerderij.webinargeek.com/lezing-over-meridianen

En ik heb een online yoga programma ‘12 meridianen’ vanuit de Yogaboerderij. https://www.deyogaboerderij.nl/meridianen/

Ik heb verteld over het Pauwervrouwen carddeck. Hier heb ik een workshop ‘Maak je eigen carddeck’ voor gedaan bij Anouk Soute. Meer over de Anouk, hoor je in deze podcast.

Het pauwervrouwen carddeck is te bestellen via de site www.pauwervrouwencarddeck.nl

GRATIS ‘plan je succesvolste jaar’ video’s en opdrachten.

Als je ook wilt werken aan een plan om 2021 voor jou een succes te maken start vandaag met het aanvragen van de gratis video’s ‘plan je succesvolste jaar’. Hier ontvang je video’s en opdrachten. Zodat je je doelen helder hebt en meer focus en je alleen JA zegt tegen zaken die bijdragen aan jouw doelen. Dit kan via DEZE LINK. 

A1 jaarkalender

Via de A1 jaarkalender voor aan de muur of achterkant van de deur zie je in één oogopslag je het hele jaar. Dit geeft zoveel rust. Ik hoor wel eens van docenten dat hun partners vinden dat ze veel weg zijn in het weekend ivm workshops die ze geven of dat ze naar een opleiding gaan. Nu kun je laten zien dat dit best wel meevalt. ;-). De kalender heeft vermelding van nieuwe maan en volle maan en is voor 10 euro te bestellen via DEZE LINK.

Online workshop ‘Plan je succesvolste jaar’

Op dinsdagochtend 8 december geef ik een online workshop ‘Plan je succesvolste jaar’. Deze is online in Zoom te volgen en mocht je er niet live bij kunnen zijn krijg je de opname.

Je krijgt vooraf huiswerk van mij zodat je heel gedegen aan de slag gaat op deze dag. We gaan aan de hand van een ebook met reflectievragen kijken naar het afgelopen jaar en maken een planning voor het nieuwe jaar. Je hebt je doelen helder. Weet waar je aan wil werken om aan het gewenste resultaat zoals aantal leerlingen, lessen, omzet en winst te komen zodat je je planning voor 2021 klaar hebt. Samen met mij en andere deelnemers ga je werken aan jouw plan.

De online workshop is 59 euro. Je ontvangt GRATIS de A1 jaarkalender twv 10 euro en 7,95 euro verzendkosten. Je plek reserveren kan via DEZE LINK.

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste podcast?

Meld je aan via DEZE LINK en ik mail je alle informatie en de laatste podcast op diverse kanalen. Soundcloud, Apple podcast, Spotify, Google podcast, Podcastluisteren.nl, Vimeo en Youtube.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!