121 | Interview met JJ van Zon

26 november 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik JJ van Zon. 

Nadat zijn jeugddroom om danser te worden uitkomt, denkt JJ zijn leven op de rit te hebben. Wanneer zijn droomcarrière als professioneel danser vervolgens eindigt, geraakt hij in een identiteitscrisis. Als bijgevolg raakt hij depressief en zoekt JJ toevlucht in allerlei verslavingen. Wanneer het leven elke dag donkerder lijkt te worden breekt de hemel plots open. Een ontwaking leidt hem naar meditatie en yoga en hierdoor weet hij zijn leven radicaal te veranderen. Met deze nieuwe ’spirituele ik’ vertrok JJ naar een ashram in India en leert hij onzekerheid en negativiteit te bestrijden door simpelweg de wereld anders te zien. 

JJ van Zon is een gepassioneerd yoga en meditatieleraar en geeft onder andere les bij Zest Your Life in Amstelveen. Hij is een spiritueel coach, een student van ‘een cursus in wonderen’ en auteur van het boek: De kracht van me-time; Spiritualiteit voor de eigenwijs. 

JJ organiseert workshops & retraites in Italië, Engeland, Zuid-Afrika en natuurlijk Nederland. Hij maakt graag zijn eigen Meditatie audio’s en doet dit graag in de Engelse taal, deze kun je in zijn webshop vinden. 

Zijn theatrale manier van lesgeven maakt hem authentiek. “Ik vind mezelf en de wereld altijd een stuk mooier na JJ’s les,” is een reactie van één van zijn studenten. 

Liefde Activist JJ, gelooft dat, wanneer we liefde kiezen boven angst, we op één lijn zitten met onze geest. En wanneer we kiezen vanuit het hart, worden we minder beïnvloed door afleiding van ons ego-denksysteem, waardoor we echt kunnen genieten van een gelukkig en gezond leven. 

En zijn missie is om dit bewustzijn groot te maken. “Can I hear a namastè…”

Bestel het boek ‘De Kracht van Me-time’ via de site  https://deliefdeactivist.nl/dekrachtvanmetimeboek/

Als je zijn boek koopt en een foto post van jezelf met het boek en @deliefdeactivist.nl tagt dan krijg je twee Meditatie albums EN zijn online programma: ‘Yoga for Stress Relief’ ter waarde van €90,00 cadeau.

Meer over JJ vind je op zijn:

Nederlandstalige website: https://deliefdeactivist.nl/

Engelstalige website: https://jjvanzon.com/

Social media:

Volg JJ op :

Facebook

Instagram

LinkedIn 

YouTube

 

Winactie 

Deel deze podcast en tag @CORINEVANZOELEN  en @deliefdeactivist.nl. Maak kans op het Meditatie Album: Meditations for Uncertain Times ter waarde van €19,95

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!