125 | Mailingsysteem

29 december 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, vertel ik over het nut van een mail systeen.

Er zijn meerdere mailingsystemen. Amerikaanse en Nederlandse.

Ik gebruik zelf AUTORESPOND, een Nederlands bedrijf en dit vind ik erg prettig. Je kunt het een maand gratis proberen. Ook zitten mijn producten in hetzelfde systeem.

Ik adviseer vanuit eigen ervaring Autorespond. Met de AVG in mei 2018 waren ze ook erg behulpzaam.

AVG

Om mensen op je mailinglijst te krijgen moeten ze hier wel goedkeuring voor geven. Dit is in verband met de AVG-wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) die geldt sinds 25 mei 2018.

Het verzenden van commerciële e-mails mag alleen naar contacten waar je óf expliciet toestemming van hebt gekregen óf waar je een betaalrelatie mee hebt.

Autorespond


Wat ik al aangaf in de podcast, ik heb MIJN MAILINGSYSTEEM VIA AUTORESPOND. Ik kan via hen heel goed zien hoe mensen op mijn mailinglijst zijn gekomen en dit overleggen bij een eventuele

controle. Als ik vragen heb dan reageren ze heel snel en leggen ze helder en stap voor stap uit wat ik of mijn assistente moet doen. Super fijn.

Onlangs werd ik geïnterviewd door Welmoet Babeliowsky, de eigenaresse van Autorespond, omdat ik al sinds 2015 mijn mail via hun systeem verstuur. En mijn online programma’s / trainingen en fysieke producten staan er ook allemaal in zodat mijn betalingssysteem ook via hen loopt. Hierin vertel ik wat ik van hun bedrijf vind.


Heb je zelf ook interesse om via AUTORESPOND JE MAIL TE VERSTUREN CHECK DAN HUN WEBSITE EN MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFMAAND.

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!