127 | Interview met Astrid Davidzon

13 januari 2021

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, ben ik in gesprek met Astrid Davidzon. 

In december ben ik naar Alkmaar gereden om in gesprek te gaan met haar.
Ze heeft een prachtig nieuw kantoor waar ze een speciaal podcast hoekje heeft en we konden uitkijken over het water en de bomen. 

Astrid heeft een eigen praktijk in Alkmaar, Zon in je Leven, geeft af en toe nog 1-op-1 hypnose sessies (vooral omdat ze dat nog steeds heel leuk vindt om te doen), maar is zich sinds het verschijnen van haar boek PRIMA is Perfect vooral gaan richten op het geven van online trainingen via haar online academie, De Zonnebank.

Verder maakt ze sinds 2,5 jaar de Zon in je Leven podcast, waarmee ze mensen wil inspireren om te ontdekken hoe ze meer van zichzelf kunnen houden. Want zelfliefde is de sleutel naar het kunnen leven vanuit hart en ziel.

Dit klinkt natuurlijk prachtig en de meeste mensen weten in hun hoofd ook wel dat ze goed genoeg zijn, maar hebben door allerlei onbewuste negatieve overtuigingen toch de grootste moeite om dat echt te voelen. En als je dat niet voelt, dan heb je de neiging veel te hard je best te willen doen om jezelf te bewijzen of iemand te zijn. Met alle gevolgen van dien. Het doorbreken van die negatieve zelfhypnose is de kern van al Astrids werk.

Meer info over Astrid en haar werk vind je op www.zoninjeleven.nl 

Op de homepagina vind je ook meer over haar bestseller PRIMA is Perfect.

In dit boek leert Astrid je hoe je in 5 stappen je Perfectionisme kunt loslaten.

Maar dan is het natuurlijk goed om eerst te checken: Heb ik eigenlijk last van perfectionisme? Oftewel: valt mijn gedrag onder de definitie van perfectionistisch gedrag?

Om dat te ontdekken kun je de gratis perfectionisme test doen.

De link vind je op de homepage van Astrids website .

Je ontvangt niet alleen de perfectionisme test, maar een preview van 29 pagina’s van het boek. Zo krijg je een goede indruk. Scoor jij rood of oranje op de test, dan is het zeker raadzaam om je hier eens verder in te verdiepen, want hoewel perfectionistisch zijn voor sommigen helaas nog steeds klinkt als iets positiefs en goeds, zitten er heel veel nare kanten aan. Ziekmakende kanten zelfs! Zo is er een groot verband tussen enerzijds bijvoorbeeld burn-out, depressie, maar ook allerlei verslavingen en anderzijds perfectionisme. Niet iets om te onderschatten dus. 

Winactie 

Maak kans op een exemplaar van PRIMA is Perfect

Als jij deze podcast deelt en daarbij @corinevanzoelen en @astriddavidzon tagt, maak jij kans op een gratis exemplaar. Deze actie loopt tot eind januari 2021.

Verder maakt Astrid sinds ruim 2 jaar haar eigen Zon in je Leven Podcast. Deze staat op Spotify, Soundcloud, Stitcher en natuurlijk Itunes. Alle info daarover vind je op www.zoninjeleven.nl/podcasts

Volg astrid op haar social media kanalen:
LinkedIN

Instagram 

Facebook 

Twitter 

 

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!