128 | Interview met Jerien Wessels

22 januari 2021

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Jerien Wessels. 

In april 2019 keek ze in de spiegel en zag ze een vreemde. Ze was zo moe en niemand leek het te zien. Ze was moeder, echtgenoot, docent en mantelzorger.

Sinds september 2019 zit haar leven in een stroomversnelling. Een dierbare overleed en ze had het boek ‘Patronen doorbreken’ van a tot z doorgenomen. Ze startte een eigen bedrijf, maakte een website en is inmiddels Vinyasa, Ashtanga, Yin yoga en Yoga Nidra-docent. Door hulp van de training van Corine heeft ze twee online yoga programma’s geschreven en is ze bezig met een derde. 

Op haar 23e kwam ze thuis te zitten met een lijf dat niet meer wilde. Ze zat letterlijk en figuurlijk muurvast en had overal pijn en kon haar werk als verpleegkundige niet meer uitvoeren. Uiteindelijk werd de diagnose fibromyalgie gesteld. Ze ging revalideren, ging naar fysiotherapie, ergotherapie, psychologen en een vrouwenpraatgroep. Maar niets hielp. Ze schoolde zichzelf om tot docent en ging door met leven met pijn. Op haar 35e zei een orthopeed tegen haar dat we allemaal een pijngeheugen hebben. Ze ging opnieuw revalideren, maar vond de sportschool nog steeds verschrikkelijk. 

En zo rolde ze op haar 37e een yogamat uit in haar slaapkamer en begon aan haar yoga-avontuur. Ik hoorde al 15 jaar dat yoga haar niet zou helpen, maar het helpt haar iedere dag! Ze heeft veel minder pijn, luister beter naar haar lichaam, is sterker en leniger. 

Nadat ze in 2019 ook haar patronen ging doorbreken en weer voelen, ontdekte ze oude patronen die haar had ontwikkeld als topturnster en begon ze te doorbreken. Er was geen twijfel, dit moest ze in haar 1e online programma verwerken.

Met haar online programma’s, vol yoga, meditaties en visualisaties, tips voor een positiever leven, eetadviezen, e-books, aftekenlijsten, gevarieerde opdrachten, positieve instelling en kijk op de wereld wil ze andere mensen (met fibromyalgie) begeleiden naar een beter leven. 

Samen in een groep of alleen in je eigen tijd. Alles is mogelijk. 

13 maart 2021 start de nieuwe gezamenlijke groep.

Winactie 

Deel deze podcast en tag mij @corinevanzoelen  en @yogalifebyjerien en maak kans op 1 gratis programma ‘30 dagen naar een beter leven’ pakket.

Meer informatie over Jerien vind je op: 

www.yogalifebyjerien.nl

Yoga en fibromyalgie – YogalifeByJerien

Pluk de dag – YogalifeByJerien 


Volg Jerien op diverse sociale media kanalen zoals:

 

Instagram @yogalifebyjerien

Facebook YogalifeByJerien

Pinterest Pinterest

LinkedIn Jerien Wessels

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

1
App me op...
App me of spreek in!