130 | Interview met Bianca Grondman

5 februari 2021

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Bianca Grondman. Bianca is yoga docent, gecertificeerd mindfulnesstrainer en eigenaresse van Zenggiyoga.

Zenggiyoga , omdat haar overleden babyzoon Zenggi heet. Na zijn overlijden in 2007 is Yoga en  mediteren nog meer op haar pad gekomen. In plaats van te overleven en keihard te blijven werken als stylist / art director voor tv produkties, heeft yoga en mediteren haar tot stilstand gebracht.  Na zo’n traumatische gebeurtenis, als het moeten laten gaan van je baby na 3 weken. En te zijn met wat er is. Het verdriet te omarmen, en haar moederschap, die niemand meer van haar weg kon nemen. De yogalessen lieten haar weer voelen, en maakte ze nog dieper contact met zichzelf.  

Daaruit vloeide zelfliefde en zelfzorg, en het omarmen van dat kleine meisje ( haar innerchild ) die  wist wat zij nodig had. Yoga en meditatie waren niet meer weg te denken uit haar dagelijkse  ritueel.  

Deze vormen zijn helend voor het rouwproces, maar ook het proces van kwetsbaarheid, het  proces van uiting en vergeving. 

Ze ging in de jaren na het overlijden van haar zoontje goed voor zichzelf zorgen, en nam de  nodige tijd om zelf te reflecteren d.m.v meditaties, en de dag te starten met een yoga, en gezond  te eten. 

Het logische vervolg is dat Bianca 6 jaar geleden yogadocent werd, en vorig jaar een  gecertificeerd mindfulnesstrainer.  

Door de lockdown stond alles even stil, zowel het geven van fysieke yogalessen, als de tv  produkties die ze af en toe nog deed. Dit was haar kans om met dat ene been uit de tv  produkties te stappen, en haar hart te volgen. Zich volledig te richten op het uitdragen van Yoga  en mindfulness naar de ander, die het zo nodig heeft. 

 Ze maakte een online yoga/ mindfulness programma: 

Met open armen je hart verwarmen”, waarin alles zit wat Bianca heeft geholpen haar hart te  openen en te luisteren wat ze nodig had. Het programma bestaat uit 7 modules waarin ze een reis  met jou gaat maken door de 7 chakra’s a.d.h.v. Yoga, visualisaties, ingesproken meditaties,  gebruik van etherische olietjes, recepten passend bij je chakra’s, muziek en samen met Bianca  de natuur in om iets symbolisch te maken als herinnering, of versterking. Vanuit beleving weer gaan voelen en omarmen! 

Meer informatie vind je op : 

Haar website www.zenggiyoga.com

Haar online yoga/ mindfulness programma vind je op : https://academie.zenggiyoga.com/met open-armen/ 

Social media: 

Bianca is te volgen op:

Instagram 

Facebook 

Winactie:

Deel deze podcast en tag mij @corinevanzoelen en @biancagrondman en win een een heerlijke gratis online Yin yogales om je immuunsysteem een boost te geven.  

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!