YBC Podcast 14

You are here: Home / YBC Podcast 14

YBC Podcast 14

9 januari 2020

 

“Maak gebruik van de energie van het jaar”

In deze uitzending van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Phili Hoogsteder.

Phili is fengshui businesscoach en vijfelementen expert.
Zij inspireert en adviseert vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen, zodat zij meer focus, flow en mogelijkheden ervaren in hun onderneming.

Dit doet zij d.m.v. oosterse methoden gebaseerd op de vijf elementen,. De methoden die zij vooral ge-bruikt zijn Feng Shui en BaZi (oosterse profielanalyse). Door deze analyse worden je talenten duidelijk. Ondernemen vanuit je talenten geeft meer focus en rust in het ondernemen, je weet wie je bent , ge-bruikt dit in je marketing. Ook maakt zij gebruik van de energie in de elementen van het moment/jaar in haar adviezen, zo kun je gebruik maken van positieve energie voor het plannen van belangrijke stappen in je onderneming.

Meer over Phili vind je op haar website www.studiobinnengewoon.nl/

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!