147 | Interview met Linda ten Veen

28 mei 2021

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Linda ter Veen. Ze is de stralende eigenaresse van Linda’s Free to Be. 

 

Linda’s Free to Be staat voor VRIJHEID en van je beperkingen je kracht maken. 

Linda werkte al jaren in de Geestelijke Gezondheidszorg. In 2014 had ze haar eerste mentale breakdown. Sinds die tijd doet ze aan Yoga en Meditatie en heeft ze alles aangegrepen om haar denkpatronen te shiften naar ondersteunende gewoonten. Ze zat namelijk aardig vast in een ongezond levensritme, of te wel geen ritme en voedde zichzelf met de ene verslaving naar de andere. Drank, drugs en een eetstoornis was voor haar orde van de dag. Daarnaast was ze totaal niet blij met zichzelf en had ze een koop en werkverslaving ontwikkelt. Door middel van yoga en meditatie kwam ze steeds meer terug bij zichzelf. 

Vragen die haar bezighielden waren: “Linda, wat wil je nu echt? En wie ben je nu echt? En wat maakt je echt gelukkig?” Uiteindelijk heeft ze al haar materiële spullen weggedaan, een jaar onbetaald verlof genomen en is ze naar Azië, iets waar ze al lang van droomde, maar eerder niet durfde, gegaan. Deze fantastische innerlijke reis had ze afgesloten met een opleiding tot yogadocent in India. Dit was het begin van haar reislust en vandaag de dag werkt ze online en reist ze en is ze een wereldvrouw geworden. Ze heeft de Linda Fit en Fix methode ontwikkeld. Hierin leert ze alles hoe jij ook van je beperking je kracht maakt en je droom leeft. 

Tijdens haar laatste lange reis door Azië heeft ze vier maanden als non geleefd in een Boeddhistisch Klooster. Vier maanden geen elektriciteit, geen contact met de buitenwereld, zoveel mogelijk in stilte en één met de natuur. Al haar belevingen, gevoelens en kwetsbare momenten deelt ze in haar Ebook. Nu nog gratis te downloaden via deze link.

Meer informatie over Linda  vind je op:

Haar website Lindasfreetobe.com

Social media: 

Linda is te volgen op

Facebook 

Instagram 

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!