148 | Interview met Sabrina van den Berg over Human Design

4 juni 2021

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Sabrina van den Berg.

 

Sabrina is in Human Design een 4/6 Reflector, RAC of the Sphinx, en daarmee behoort ze tot 1% van de mensheid volgens de indeling die Human Design hanteert. Generators, Manifesting Generators, Projectors en Manifestors zijn de andere typen. Naast haar bijna 35 jaar ervaring met yoga en meditatie, is zij al 14 jaar aan het experimenteren met Human Design en Gene Keys.

Sinds vorig jaar begeleidt ze mensen individueel met een mix van Yoga en Human Design/Gene Keys. Ze heeft een aanstekelijke lach en heeft zoveel wijsheid in zich. Door haar levenservaring, pelgrimstochten en yoga kennis. Ze is moeder, oma, pelgrim, yogadocent, schrijver, kunsthistoricus en ze houdt van lekker koken. Sinds 1,5 jaar bouwt ze aan haar online yoga academie, die ondertussen een soort snoepwinkel is van audio’s, video’s, lees- en werkboeken. Ze weet alles van de lever, het G-centre in Human Design, en het Gouden Pad van de Gene Keys: de Activation, Venus en Pearl Sequence. Ze geniet van het delen van haar kennis en lesmateriaal. Dit deelt ze dan ook veel in haar besloten Facebookgroep: De Weg naar de Bron.

Ik vind het geweldig om haar te mogen begeleiden. Ze doet het zo goed en haar academie is echt prachtig geworden. Ze geeft vanaf zaterdag 26 juni een week challenge over Hexagram 52, een gate in het wortelcentrum die gaat over stilte, concentratie en doorzettingsvermogen. In die week staat de zon in dit hexagram en zal de energie er duidelijker voelbaar van zijn.


Winactie:
Deel deze podcast op je social media kanaal en tag ons @corinevanzoelen en Sabrina via @yogapraktijkdebron zodat je kans maakt op een zoomcall van uur over jouw Human Design.


Meer informatie vind je op:
Meer over Sabrina vind je op de shownotespagina:  https://www.yoga-debron.nl/online-yoga-academie/


Podcast 7 kosha’s

Sabrina was al eerder in de Yoga Business Coach podcast nummer 85. Meer informatie vind je op deze pagina. https://www.deyogabusinesscoach.nl/85   Direct te beluisteren op Spotify


Podcast Human Design

Zelf heb ik ook eerder een podcast opgenomen over Human Design in het algemeen. Dit was podcast 120. https://www.deyogabusinesscoach.nl/120/ Direct te beluisteren op Spotify.


Q&A

Op maandag 7 juni en 14 juni om 13.30 uur geeft ze een gratis Q&A over Human Design.
Deel vooraf je kaart via info@yoga-debron.nl


Social media:
Op social media vind je Sabrina op:

Facebook   

Besloten Facebookgroep De Weg naar de Bron

Instagram   

LinkedIN   

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!