149 | Interview met Sandra van Donkersgoed over frequentie therapie

14 juni 2021

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Sandra van Donkersgoed over frequentie therapie.

 

Sandra is mijn personal trainer. Ik heb al eerder een podcast met haar opgenomen over Personal training. Dat was podcast 112.  Direct te beluisteren op Spotify

In deze podcast hebben we het over frequentie therapie via een klein apparaatje wat frequenties stuurt. Het maakt analyses van je fysieke en geestelijke gezondheid.

Vervolgens draai je het programma wat je nodig hebt volgens de analyse.

Zelf heb ik er ook één. Ik had er al meer over gehoord en triggerde mij maar de echte doorslag kwam toen ik de film Thrive II had gezien.

Eerder deelde ik al Thrive I in mijn nieuwsbrief en op mijn tijdlijn.

Een verhelderende documentaire uit 2011. Deze kun je gratis te bekijken via deze site. 

Op 26 september 2020 ging Thrive II wereldwijd online in première! Inclusief een heel platform met alle achtergrondinformatie en welke bedrijven al jaren met al deze positieve veranderingen en testen bezig zijn. Je kon in die tijd voor 25 dollar een kaartje kopen voor de film. Ik heb het gedaan. Het gaf me heel veel mooie inzichten.

Bekijk via deze link de trailer van Thrive II.

De film kun je bestellen via deze link

Echt een aanrader om te bekijken!

In thrive II gaat het over frequentie therapie en daardoor had ik toch besloten om de healy aan te schaffen als cadeau voor mezelf.

Ik heb eerst een behandeling ondergaan via Sandra en na mijn aanschaf heeft ze me uitgelegd hoe het werkt.

Veelgestelde vragen over frequentie therapie vind je op de site van Spirit and Sports

Heb je interesse in een frequentie therapie behandeling boek dan een sessie bij Sandra via deze link. 

Mocht je zelf een frequentie apparaat willen bestellen kan dit via deze link van Sandra.

Ze haalt de quote van Albert Einstein aan. Hij zei ‘The future medicine will be the medicine of the frequencies‘. Ook Nicola Tesla had het al over frequenties in de vorige eeuw:If you want to find the secret of the universe,  think in terms of energy, vibrations and frequencies.

Alles is energie en alles trilt op een bepaalde frequentie, zo ook de biljoenen cellen in het menselijk lichaam. Die frequenties veranderen onder invloed van bijvoorbeeld stress, emoties, luchtvervuiling, ongezonde voeding, fysieke of mentale overbelasting. Dat heeft invloed op je geestelijke en lichamelijke gezondheid. 

Ook kan er een Aura analyse worden gemaakt, deze geeft de balans aan van de chakra’s en daarbij de verschillende interpretaties en de uitleg van bepaalde levensthema’s. Bij de behandeling met frequenties worden deze chakra’s in balans gebracht. 

Het is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. 

De helende frequenties helpen met het in balans komen en blijven van je lichaam en geest en het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Het ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam.


Meer informatie over Sandra vind je op:

De website van SPIRIT AND SPORTS 


Social media: 

Facebook Sandra

Facebook Spirits and Sports

Instagram Spirits and Sports

Linkedin Sandra

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!