154 | Pauwervrouwen ansichtkaarten

18 januari 2022

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, vertel ik over een nieuw “projectje” van mij. Namelijk de ansichtkaarten met pauwerquotes die uit het pauwervrouwen carddeck komen.

Ik wilde graag bijdragen aan meer verbinding met de mensen onderling, meer kleur, meer balans in hun leven, dat ze stevig staan en bij zichzelf blijven, hun waarheid.

Op de achterkant van de kaarten vind je een leuke chakra oefening zodat de ontvanger zijn/haar chakra in balans brengt en dichter bij zichzelf komt.

Deel deze podcast met de persoon waar je een kaart naartoe hebt gestuurd zodat hij/zij het verhaal achter de kaarten hoort. 

In deze podcast vertel ik nog over Human Design. Ik geef zelf HD readings maar als je meer wil weten over je HD chart is het ook mogelijk om de www.afstemchallenge.nl te doen zodat je achter je purpose en je life’s work komt.

 

Winactie:

Deel deze podcast op social media. Tag mij @corinevanzoelen en je maakt kans op een gratis setjes ansichtkaarten twv 10,50

 

Meer informatie vind je op:

www.pauwervrouwencarddeck.nl

www.deyogabusinesscoach.nl/shop

 

Direct de kaarten bestellen:

7 kaarten                

70 kaarten               

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!