162 | Interview met Erna Bouwhuis

11 maart 2022

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Erna Bouwhuis.

Erna Bouwhuis is 23 jaar werkzaam geweest in de GGZ in verschillende functies. Ze heeft binnen de GGZ met jeugd gewerkt, als gezinsbehandelaar, in de volwassenezorg en op een preventie afdeling. Kortom veel gezien op gebied van psychische klachten en wat chronische stress met iemand doet. Nadat ze 15 jaar werkzaam was in de GGZ is ze in 2010 naast haar baan een yoga bedrijf, Yoga2all, gestart. In 2017 is ze het coach- en trainingsbedrijf Self Balance gaan opbouwen. Ondernemer zijn van twee bedrijven gaf geen ruimte meer om nog in de GGZ te werken en zij heeft om die reden er in 2018 afscheid van genomen.

Ze gelooft in de heelheid van iedereen als mens. Je bent in alignment wanneer je hoofd, hart en handen in balans zijn. Wanneer je handelt (je handen) vanuit het hoofd en hart in balans ben je dicht bij jezelf. Je ervaart jezelf in Balans, Self Balance. Het leven, gebeurtenissen, het verleden en wat je via jouw familielijn mee kunt dragen kan er voor zorgen dat je een kloof ervaart tussen je gevoel en je verstand. Deze kloof kan er voor zorgen dat jij je niet compleet of heel voelt. In coachtrajecten, trainingen en retreats kom je in het proces om deze kloof gericht te dichten. Wanneer eenmaal de kloof is gedicht tussen je gevoel en verstand spreek je over een transformatie. Haar missie is om samen met jou die kloof te dichten, ze werkt via inzicht en met praktische tools zodat je vanuit je eigen kracht de kloof kunt dichten. Om tot echte transformatie te komen is er inzicht nodig in jouw denken, voelen en je lichamelijke reacties. Een stressreactie is een reactie in je lijf, denken en voelen wat je weerhoudt van echt leiding te nemen over je leven. Een stressreactie houdt de kloof in stand tussen je hoofd en hart. Een voorbeeld is dat jij je leven laat leiden door angst, frustratie, onzekerheid of andere belemmerende emoties. Via de methode van Self Balance werk je op lichaamsniveau, ademwerk en via therapeutische modellen aan jezelf. 

De speciale Self Balance methode is een mix van verschillende therapeutische interventies in samenwerking met yoga, meditatie en ademwerk. De Self Balance methode is het resultaat van 23 jaar lang werkervaring binnen de GGZ en 20 jaar yoga ervaring. Via de Self Balance methode word je als mens in zijn geheel behandeld op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. 

Je kan op verschillende niveaus met haar werken:

  • Via een wekelijks yogales of tai chi qigong bij Yoga2all waarbij jouw wens is om flexibel, krachtig en ontspannen te worden. Deze lessen geeft ze samen met mijn collega’s.
  • Via het volgen van een individueel (online)coachtraject om te werken aan diepgaande verandering. Het ombuigen van patronen in je leven die niet meer langer dienend zijn naar werkzame patronen die je leven veranderen.
  • Via het volgen van groepstrainingen wanneer stress en angstklachten je leven beheersen en dat wil je stoppen en veranderen. Je wilt zelf de leiding in je leven in plaats van de angst of andere stressreacties.
  • Via het volgen van retreats wanneer meer stappen wilt maken op het pad van zelfontwikkeling. Een retreat waarbij je op spiritueel vlak de diepte in gaat en als thema heeft: “wie ben ik en waar wil ik zijn?”.

 

Interesse:

Mocht je interesse hebben in de manier van coachen van Erna neem contact met haar heb en ontvang 15% korting op op de online training Eerste Hulp Bij Stress.

Mail naar info@selfbalance.nl

 

Meer informatie vind je op:

haar website yoga2all: www.yoga2all.nl 

 

Social media: 

is te volgen op

Facebook  Yoga2all     

Instagram  yoga2all    

Facebook Self Balance     

Instagram coachinselfbalance    

 

Van Yogadocent Naar Online Yogadocent

Wil jij ook online ondernemer worden en weet je niet waar te starten?

19 maart start de online training ‘Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’ voor yogadocenten, coaches, masseurs en andere spirituele ondernemers.

Ik, Corine, begeleid je graag tijdens je reis in het online ondernemerschap.

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Social media: 

Hier vind je me op GAB, MEWE, TELEGRAM , INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN,  TWITTER, en FACEBOOK.

 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!