163 | Interview met Ursula Pieter

14 maart 2022

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Ursula Pieter.

Ursula Pieter is eigenaresse van ZenSaya en alleenstaande moeder van twee dochters. Zij heeft veel passie voor dansen, bewegen, spiritueel ontwikkeling, reizen en connectie maken met mensen. Lachen, dansen en het leven zien als een speeltuin geeft haar veel energie.

Tijd voor jezelf vrij maken en het goed doen voor de ander, was voor haar altijd een hele puzzel. In haar ontdekkingstocht naar een ontspannen leven en meer liefde voor haarzelf te creëren, heeft ze veel geleerd. Tijdens de mooie spirituele reis naar India heeft zij ervaren wat de stilte in jezelf betekent.

In de jaren dat zij zelfstandig ondernemer is, heeft zij ontdekt een creatief en een sterk doorzettingsvermogen te hebben. Weet zij waar haar passie ligt en dat is op een mindful en holistische manier vrouwen te coachen. Haar missie is om vrouwen te leren op een zachte manier naar zichzelf te kijken, zichzelf  volledig te accepteren, waardoor zij weer van zichzelf houden en doen wat zij graag willen. 

20 maart 2022
As zondag 20 maart is er een Zelfliefde retraite. In deze middag word je ondergedompeld met liefde voor jezelf. De Indonesische roots van Ursula en haar intuïtief voelen zal ze combineren met o.a. yoga, meditatie en essentiële oliën. Na het retraite heb je naar jezelf geluisterd, voel je je eigen kracht, meer liefde voor jezelf en zal je vertrouwen hebben om te doen wat je graag wilt.

Vraag gratis  zen7days aan:
In de zen7days zal Ursula 7 dagen lang een mooie boodschap en/of een opdracht mailen. Waar zij je begeleidt in het terugvinden van je rust, weer kunt genieten van de kleine momentjes. Jezelf ontdekken wat je graag wilt en dat je wakker wordt met een glimlach op je gezicht.

Aanvragan kan via deze zen7days link.


Meer informatie vind je op:

Op haar website Zensaya

Social media: 

Ursula is te volgen op

Facebook 

Instagram

LinkedIN 

 

Van Yogadocent Naar Online Yogadocent

Wil jij ook online ondernemer worden en weet je niet waar te starten?

19 maart start de online trainingVan Yogadocent Naar Online Yogadocent voor yogadocenten, coaches, masseurs en andere spirituele ondernemers.

Ik, Corine, begeleid je graag tijdens je reis in het online ondernemerschap.

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Social media: 

Hier vind je me op GAB, MEWE, TELEGRAM , INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN,  TWITTER, en FACEBOOK.

 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

1
App me op...
App me of spreek in!