YBC Podcast 17

You are here: Home / YBC Podcast 17

YBC Podcast 17

10 januari 2020

 

#17YBC podcast, er is steeds meer vraag naar online yoga

Er is steeds meer vraag naar online yoga. Vanuit leerlingen die bij je op les zitten en graag naar je stem luisteren als ze willen slapen. Van mensen die bij je op retreat geweest zijn maar je studio te ver weg is om op les te komen. Van mensen die voor hun werk in het buitenland zijn en daarom niet op les kunnen komen. Van alleenstaande moeders die geen oppas hebben en thuis yoga willen volgen.

Ik zie dan ook meer vragen van yogadocenten voorbij komen bij diverse yogadocenten Facebook groepen die “iets” online willen doen. Meer hierover vertel ik in deze podcast.

Luister hier naar mijn podcast kanaal.

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!