170 | Interview met Marjolein Stallinga

22 april 2022

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Marjolein Stallinga.

Marjolein Stallinga is eigenaar van Mindful met Marjolein en mede-eigenaar van Yoga & More Maastricht. Zij kwam 25 jaar geleden in contact met yoga tijdens de zwangerschappen van haar 3 kinderen. Yoga hielp haar lichaam en geest soepel, gezond en ontspannen te houden. Door de yoga beoefening kreeg ze ook steeds meer interesse in de werking van de psyche van de mens.

Dat heeft geleid tot het volgen van de 4 jarige Mindfulness Trainersopleiding. Elke dag ervaart ze hoe de combinatie van mindfulness en yoga haar bewuster kan maken van zichzelf, haar gedachten, emoties, gevoelens, overtuigingen, patronen en mijn relaties met de mensen om me heen en hoe ik omga met situaties die op haar pad voorbij komen. “Mindfulness heeft me laten ervaren dat ik altijd weer een keuze heb. Ik heb bewust leren antwoorden in plaats van automatisch reageren”

Deze ervaring deelt ze graag met anderen. Ze voelt het als haar missie om mensen in beweging te brengen en bewuster te maken hoe ze zelf actief kunnen bijdragen aan hun welzijn en levenskwaliteit door het creëren van meer innerlijke vrede.

Een van de programma’s die ze hiervoor inzet is het 10-daagse Online Mindful Morning programma. In dit online programma kunnen deelnemers ervaren hoe de ‘toon’ van het begin van je dag, bepaalt hoe je de rest van de dag ervaart. Je creëert een staat van zijn waarmee je in de dag vertrekt en door de dag steeds weer bij kan thuiskomen.

Meer informatie vind je op:

Haar website: www.mindfulmetmarjolein.nl

Mindful Morning: https://www.mindfulmetmarjolein.nl/mindfulmorning/

Ze heeft meegedaan met de online training Van Yogadocent Naar Online Yogadocent.

Voor interesse check de website: https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl/

Social media: 

Marjolein is te volgen op

Facebook

Instagram

Linkedin

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Social media: 

Hier vind je me op GAB, MEWE, TELEGRAM , INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN,  TWITTER, en FACEBOOK.

 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

1
App me op...
App me of spreek in!