174 | Interview met Monique Siahaya

21 mei 2022

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH,interview ik Monique Siahaya.

Monique is eigenaresse van Yoga Namo en geeft al ruim 30 jaar Kundalini Yoga, Meditatie, Self-care Yoga, Yoga op de Stoel en Yoga voor mensen die fysieke en/of mentale condities ervaren. Ze is ruim 8 jaar verbonden geweest aan de Fauchausbildung Kundalini Yoga voor Senioren in Duitsland. 

Ze geeft twee yogadocenten trainingen; 

  • Kundalini Yoga op de Stoel 
  • Werken met een Self-care Yoga programma. 

Ze geeft therapeutisch yoga en volgt daarvoor modules van Yoga and Therapy van het Guru Ram Das Centre for Medicine & Humanology. Werk met Gong en gaat de opleiding Closing the Bones volgen.

Toen ze begon met het geven van reguliere Kundalini yoga lessen, kwamen er gelijk mensen op mij af die het reguliere aanbod niet konden volgen door ziekten of ouder worden. Mensen konden bijvoorbeeld niet op de mat zitten of langdurig staan. Hierdoor is haar zoektocht begonnen naar het yogales geven aan mensen met fysieke en/of mentale condities. Inmiddels heeft ze jarenlange ervaring opgedaan met deze groep mensen. Als je als yogadocent meer wilt weten over hoe je deze doelgroep mensen les wilt/kunt geven kan je contact met haar opnemen.

Daarnaast is ze een paar keer mantelzorger geweest en uit deze ervaringen heeft ze geleerd hoe ondersteunend yoga kan zijn in tijden van intensief zorgen en crisis. Zo is het Self-care yoga programma ontstaan, voor bijvoorbeeld mantelzorgers en ieder die meer zelfzorg kan gebruiken. 

Heb je interesse in Self-care Yoga of de docententraining voor Self-care Yoga kijk op de deze link  Yoga voor mantelzorgers – Yoga Namo  

Meer informatie vind je op:

www.YogaNamo.nl
info@YogaNamo.nl

Social media: 

Instagram 
Facebook Monique Siahaya
LinkedIn 

Wil je ook graag meedoen met de nieuwe wereld netwerk community?
Allemaal hebben we hetzelfde doel. Onze kennis verspreiden. Zorgen dat de mensheid weer gezonder eet, meer beweegt, in frequentie verhoogd, zelfliefde omarmt. 

Ik vind het leuk om online en live samen te komen. Te verbinden en te netwerken.

Dus ben je een ondernemer check deze site

https://www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl/

of volg een keer een gratis pauwertalk waar ik meer vertel over de nieuwe wereld zoals ik die voor me zie.

https://de-yogaboerderij.webinargeek.com/ondernemen-in-de-nieuwe-wereld

En ben jij een ondernemer die graag het online ondernemen wil omarmen en je eigen platform creëren waar je je hun kennis mag delen met de rest van de wereld? Check dan deze site https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl/

Meer informatie over het event van 23 juni vind je op:
Vanuit de community7u gaan we elkaar live ontmoeten tijdens dit event maar het is ook voor andere ondernemers interessant. Dus mocht je interesse hebben? Ik zie je graag op 23 juni https://www.nieuwewereldbusinessevent.nl/

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Social media: 

Hier vind je me op GAB, MEWE, TELEGRAM , INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN,  TWITTER, en FACEBOOK.

 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

1
App me op...
App me of spreek in!