176 | Ondernemen zonder social media

7 juni 2022

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Miranda van Driel over ondernemen zonder social media.

Miranda helpt ondernemers met online ondernemen en dan het liefste zónder het gebruik van social media. Ze is gestart met haar eerste bedrijf, een sportkleding merk mét atelier in Nederland, in 1994. Dus nog voordat er internet in Nederland was. Maar het fascineerde haar en zo begon ze zelf websites te bouwen en ook haar eerste webshop. Om bekendheid te krijgen moest ze ook meer aan online marketing doen. En vooral zoekmachine optimalisatie, dus hoog in de zoekresultaten van Google terecht komen vond ze leuk om te doen. Er was toen ook nog geen social media.

In 2017 heeft ze haar sportmerk verkocht en is ze zich volledig gaan richten op het coachen van ondernemers vanuit haar bedrijf Online Junkies. Ze heeft de online training” Start je eigen kledinglijn” opgezet waarmee ze startende modeondernemers begeleid. En helpt ondernemers met online marketing en het ondernemerschap.

En sinds kort is ook de online training Ondernemen zónder Social Media van start gegaan.
Juist nu in een tijd met veel censuur en veranderingen op de social media kanalen kun je er eigenlijk niet meer afhankelijk van zijn. Naast dat het enorm tijdrovend is zijn er gewoon veel leukere, goedkopere, slimmere en minder tijdverslindende manier om je markt te laten weten dat jij bestaat. 

En dat is maar goed ook want omdat zij zich kritisch uitlaat op haar social media kanalen is het ook geen optie meer om deze voor haar business te gebruiken. Zij post dus vooral privé. 


Websites:
ondernemenzondersocialmedia.nl/training 
onlinejunkies.nl   
kledinglijnstarten.nl   

Miranda is privé te volgen op
Facebook
Instagram
LinkedIn

Meer informatie over de nieuwe wereld netwerk community vind je op de site:

https://www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl/

Meer informatie over het event van donderdagmiddag 23 juni vind je op: https://www.nieuwewereldbusinessevent.nl/

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Social media: 

Hier vind je me op GAB, MEWE, TELEGRAM , INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN,  TWITTER, en FACEBOOK.

 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, www.deyogabusinesscoach.nl/ybc-podcast/ interview ik Mira nda van Dr.iel over adverteren zonder social media.

Miranda helpt online ondernemers, leert je alles over ondernemen zonder social media en spreekt zich al ruim 2 jaar uit. Ze is een voorbeeld voor mij en vele anderen.

Voor meer informatie check www.deyogabusinesscoach.nl/176

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast
Meld je aan via deze'HH[HX]H\wwrR7B6FSSBg33CC3rƖदRGfwB2VW'7FRVVWBFRƖ"FRWWw7FRF67BRVV&ƖbFRwFRfFRG7FRWWwFW2ࠢР6&RfVV2v'W6W72662v'W6W7266&VvVVGBR7F'FVFRvF6VFVFRgVFRvF6VBvVbvF6VFVFRVVv7GVFV&&V"FRvVw&VVVצWBVWWvRW2vVƖVFVvVWGFV2&f&&VVBƖRvW76V"WBvWFVv"FR7F'FVRFVVB"V2fFR7NWFFRFFV2FRƖRG&r%f&&"&VG&b"VFRƖRG&r%fvF6VB"ƖWvF6VB"WBVvRvBVgBFRFV2WBVGfW&VfW'G&WvVV&&VVDTWBFRV7FR7FVƖrV֖G6WB&W&VVVvVFVFRv7GVFbVVƖRv&w&vBvW&VGvBfW&6Bv&GBW"FfW'6RvVƖVFVf6&RFRW&VFBfw&F2vV&'2bfFVw2bƖRG&vVVG&V7FVĕdRG&w6FvVVVdG&V7BbWBv'W6W72WfVBvV'6FSFWv'W6W7666F67CFWv'W6W7666&2F67B66VF6&RfVV7Fw&Ӣwwr7Fw&66&WfVVf6V&wwrf6V&6FWv&W&FW&ƖVDwwrƖVF66&WfVV

Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

1
App me op...
App me of spreek in!