177 | Interview met Natalie van Os

9 juni 2022

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Nathalie van Os.

Nathalie biedt prachtige innerlijke reizen voor vrouwen aan, die hun vrouwelijke kracht en energie willen her-inneren en belichamen om voluit te kunnen genieten van het leven. Heelheid te ervaren en belichamen. Innerlijke reizen die je seksuele energie oftewel je levenskracht weer laten stromen, waardoor je veel meer aanwezig kunt zijn in het huidige moment vanuit ontspanning en flow.

Als kind ontdekte Nathalie de kracht van zingen al. Op het conservatorium ontdekten ze iets in haar stem, maar konden er niet de vinger op leggen wat het was. Nathalie ontdekte dat ze zich alleen maar hoeft te openen om energie te ontvangen en deze om te zetten in klanken. Haar lichaam en stembanden als instrument dienstbaar te laten zijn.

De transformatie die klank brengt is al eeuwenoud en de frequenties van klank werken diep door in alle lagen van het bewust- en onderbewustzijn.

Nathalie mag als Voicehealer een kanaal zijn voor de frequentie van energie. Klanken die anderen mogen ontvangen. Klanken die zelfs op DNA niveau heling kunnen brengen.

Tijdens het Nieuwe Wereld Business Event mag je dit zelf gaan ervaren. Ze zal je tijdens het evenement meenemen op een reis van klanken, die een hele nieuwe wereld voor je open kunnen laten gaan en je helpen bij het manifesteren van je leven/bedrijf. 

Meer informatie vind je op haar website: https://magicalmovement.nl/

Wil je naar het event komen? Meer informatie vind je op deze site: https://www.nieuwewereldbusinessevent.nl/

Social media: 

Nathalie is te volgen op Instagram

Deel deze podcast en tag mij zodat ik zie dat je het hebt gedeeld en maak kans op een kaartje!

Winactie:

Deel deze podcast en maak kans op een gratis kaartje voor het event. Tag mij
@corinevanzoelen in je posts of stories zodat ik het kan zien. Ik maak de week voor het event, op 15 juni, de winnaar bekend.

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Social media: 

Hier vind je me op GAB, MEWE, TELEGRAM , INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN,  TWITTER, en FACEBOOK.

 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

1
App me op...
App me of spreek in!