181 | Interview met Irene van Gent

8 juli 2022

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Irene van Gent.

Jarenlang dacht Irene dat ze de wereld kon veranderen, door vooral te focussen op wat anderen zouden moeten doen. Na twee burn-outs en financiële tegenslagen besloot ze zich te focussen op zichzelf. Door zichzelf te veranderen, veranderde ook de wereld om haar heen.

In het ‘Volg je eigen weg’ neemt Irene je mee op reis. De reis naar je zelf, zodat jij het leven kunt creëren dat het beste bij je past en vanuit die staat een nieuwe wereld kunt creëren. Als jij je eigen weg volgt, leef je een rustiger leven, waarin meer ruimte is voor liefde. En als je die liefde weer deelt met anderen, wordt de wereld om je heen rustiger èn kun jij je beter verbinden met de mensen en de wereld om je heen.

In Volg je eigen weg krijg je de tools aangereikt om die eigen weg te volgen. Dit boek kent geen voorgeschreven stappenplan, het helpt je juist om het helemaal op jouw manier te doen. Je komt los van wat er van je verwacht wordt en neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen leven.

Irene is schrijver van de boeken Natuurlijk! Eten, Geluk in 8 koppen thee en Volg je eigen weg. Eind 2022 komt haar eerste roman ‘ik ben Sara’. Ze volgt de levensfilosofie van een yogi en creëert het leven dat het beste bij haar past. Naast haar eigen boeken schrijft ze als ghostwriter voor anderen en heeft ze verschillende blogs en podcasts. 

Meer informatie vind je op haar site:

https://irenevangent.com

https://embraceyourself.substack.com/

Social media: 

is te volgen op

Instagram 

Facebook  

LinkedIn  

Meer informatie over de online training:

www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Social media: 

Hier vind je me op GAB, MEWE, TELEGRAM , INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN,  TWITTER, en FACEBOOK.

 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!