185 | Interview met Jacqueline Smeets

15 september 2022

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Jacqueline Smeets.

Jacqueline Smeets, is moeder van 2 prachtige kindjes en net als haar partner ( de vader van deze mooie kids) doen ze binnen hun ondernemingen iedere dag dat wat we het liefste doen. 

Ze is het kloppend hart achter Mind-Walk®, van origine Maatschappelijk werkster, maar doordat ze tijdens haar stage op een internationale school de vrijheid had om gesprekken te combineren met bewegen wist ze al heel snel wat ze wilde: Naar buiten combineren met bewegen & coachen.

Ze kon dit na haar opleiding niet vinden binnen een instelling, dus begon ze er zelf één. En met succes! Haar eerste onderneming Euphoria Well-Being werd geboren waarin ik welzijn en bewegen samenbracht, haar achtergrond als social worker vormden een perfecte match met haar passie als YogaDocent en Sportinstructrice. 

In 2014 liep ze vast door de groei binnen haar organisatie en de gevolgen daarvan op privé vlak.

En wat doe je als je vastloopt? Juist Los Lopen;) 

Dat jaar liep ze naar Santiago de Compostela. Tijdens haar voettocht leerde ze omgaan met de constante stroom aan gedachten in haar hoofd en deze meditatieve wandeltechnieken leverde zo ontzettend veel voordelen op, daarnaast voelde ze weer opnieuw de verbinding met de natuur. Bij thuiskomst begreep ze niet dat dit niet gedeeld werd, dus is ze gaan delen met de mensen in haar groepen. Al snel werd de vraag steeds groter, maar ze had natuurlijk geleerd van haar eerdere ervaring wat er gebeurd als je te snel groeit, dat teveel leuk ook uiteindelijk te veel wordt dus is ze andere trainers deze technieken gaan leren. Zo werd in 2016 de eerste Mind-Walk Trainerscursus geboren. Inmiddels zetten de meer dan 500 trainers in meer dan 10 verschillende landen 100den mensen in beweging en wil ze graag op korte termijn in het Engels de training gaan onderwijzen omdat het haar missie is geworden om zoveel mogelijk mensen wereldwijd de voordelen van Mind-Walk te laten ervaren. 

De helende beweging, die ooit ontstaan is, omdat ze zelf vast liep.

Meer informatie vind je op:

www.mind-walk.nl

Daarnaast is ze bereikbaar voor al je vragen op:

Zen@mind-walk.nl

Social media: 

Ze vind het leuk om te verbinden op social media:

Facebook

Instagram

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Social media: 

Hier vind je me op GAB, MEWE, TELEGRAM , INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN,  TWITTER, en FACEBOOK.

 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

1
App me op...
App me of spreek in!