186 | Interview Interview Corine door Julie Kennedy

15 september 2022

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, word ik geïnterviewd door Julie Kennedy voor haar fabulous after 50 podcast.

Julie interviewt vrouwen boven de 50. Had je niet verwacht he? 🤪😂 Wat een fantastische positieve vrouw! En nee ze is geen familie maar draagt haar naam met trots! Dat heb ik natuurlijk nagevraagd.

Het was een heel fijn gesprek. We bespraken mijn val van de trap in 2015. Hoe dit een verpakt “cadeautje” was want hierdoor besloot ik om mijn bedrijf “val van de trap proof” te maken. Zodat het toch inkomsten genereer als ik zelf niet fysiek aanwezig zou zijn.

Veel ondernemers die ik ontmoet zijn hier nog niet. Zonder hen stopt het bedrijf. Ze denken op de korte termijn. “Ik heb er nu geen tijd voor” is een vaak gehoord excuus. Terwijl het heel fijn is als er passief inkomen binnenkomt waar je eenmalig tijd, energie en geld in hebt geïnvesteerd en op langere termijn effect heeft.

Ik ben dankbaar dat ik mijn bedrijf op deze manier gecreëerd en ingericht heb. Dit door de keuzes die ik heb gemaakt in het verleden.

Je bent altijd één keuze verwijderd van een andere toekomst. Het is vaak alleen de vraag durf je het aan of blijf je in het oude vertrouwde.

Soms overkomt het leven je en heb je geen keus. Je hebt wel altijd een keuze om om te gaan met de situatie.

 

Meer informatie vind je op:

https://thekennedyconnection.com/2022/08/04/fabulous-after-fifty-episode-68-corine-van-zoelen-when-an-accident-is-a-blessing-in-disguise/

 

Social media: 

Julie en haar podcast is te volgen op

Instagram 

Facebook 

LinkedIN 

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast

Meld je aan via deze Op de hoogte van de laatste podcast” link.

Je ontvangt als eerste een mail met de link naar de nieuwste podcast op alle kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Social media: 

Hier vind je me op GAB, MEWE, TELEGRAM , INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN,  TWITTER, en FACEBOOK.

 

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!