YBC Podcast 22

You are here: Home / YBC Podcast 22

YBC Podcast 22

9 januari 2020

 

“De handeling vindt plaats, maar er is niemand die hem doet”

In deze uitzending van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Patrick Kicken bekend als radio DJ van Radio Veronica en 3FM. Hij heeft diverse boeken geschreven en is met recht de podcast koning want heeft al meer dan 10 jaar diverse podcasts kanalen.
Meer over Patrick vind je op zijn website www.patrickkicken.nl en www.nondualiteit.one/    

Meer video’s vind je op zijn Non Dualiteit Youtube kanaal. 
Diverse podcasts van hem zijn op Itunes te beluisteren op:
Praten over bewustzijn
Leven zonder stress 
Nondualiteit TV

In deze podcast  vertelt hij over Non Dualiiteit, geeft hij Podcast tips en verwijst hij naar een interview met yogadocent Sandra Hellendoorn.

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!