YBC Podcast 23

You are here: Home / YBC Podcast 23

YBC Podcast 23

9 januari 2020

 

“Inzicht zonder handeling brengt geen verandering”

In deze uitzending van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Esther van Heerebeek. Zij is astrologe van het 12e Huis. Heeft een praktijk in Liempde en schrijft wekelijks voor het Veronica magazine en de Belgische Flair. Ze schrijft maandelijke een nieuwsbrief mbt de horoscoop van die maand en wekelijks deelt ze een tarotkaart van die week op Facebook en Instagram.

Boeken
Ze schrijft ieder jaar de astrologische almanak en heeft diverse kennismakingsboeken mbt astrologie en tarot geschreven.
De Astrologische Almanak 2019-
Astrologie voor beginners.
Tarot voor beginners

Online yogaprogamma Yoga en Astrologie 2019 
Samen met Esther heb ik een online yogaprogramma gemaakt, Yoga en Astrolgie. Hierbij legt Esther de voorspellingen van 2019 uit via een video en ik vertel kort over de yogahoudongen per horoscoop in een korte videoles van 20/25  min. Meer informatie over het programma vind je HIER

Workshop maak je eigen jaarlegging adhv Tarot, zaterdag 9 Februari 10:00 – 12:30 bij De Yogaboerderij in Lelystad
Meer informatie over deze workshop vind je HIER. Direct boeken kan via DEZE LINK.

In deze podcast  vertelt zij de high lights voor ieder sterrenbeeld voor het komende jaar, 2019.
Meer over Esther vind je op haar website: Het 12e Huis.  Of op Social media:  Facebook en Instagram.

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

1
App me op...
App me of spreek in!