YBC Podcast 3

You are here: Home / YBC Podcast 3

YBC Podcast 3

9 januari 2020

 

“Neem eerst je winst”

Deze uitzending vertel ik over het feit dat het goed is om eerst je winst te nemen. Dit vind je op het podcast kanaal van De Yoga Business Coach.
Dit nav het boek “Profit First” van Mike Michalowicz met medewerking van Femle Hogema.
Je kunt het bestellen bij bol.com.

Ze adviseren om een rekening te nemen bij de KNAB Bank. Ze hebben me onlangs geïnterviewd ivm mijn ervaringen met hen. Het artikel kun je HIER leren.

Ik vertel over de GRATIS Zakelijk zijn in yogatips. Deze kun je HIER aanvragen.

Meer over Profit First vind je op de website: www.profitfirst.nl/

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!