YBC Podcast 31

You are here: Home / YBC Podcast 31

YBC Podcast 31

9 januari 2020

 

“Verbindings & Business Retreat voor Yoga docenten 12-14 april ”  

In deze uitzending van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, leidt Veronique ons rond op kuuroord “De Schouw”.

Veronique organiseert namens my own retreat samen met Corine het Verbindings & Business Retreat op deze prachtige locatie. Het thema is verbinden!
Als yogadocent volg jij jouw hart, ervaar je rust en balans. Dit wil je graag delen en doorgeven. Tijdens het “Verbindings en Business retreat voor yogadocenten” gaan we samen met andere yogadocenten uit Nederland en België staan voor elkaar en voor verbinding.

Tijdens dit retreat krijg je inzichten en word je betoverd en gedragen door de energie van de groep. Een mooie locatie met prachtige zalen vol met collega’s die allemaal houden van yoga en dezelfde missie en intentie hebben. Yogadocenten zorgen dat yogaleerlingen vrede ervaren en de verbinding aangaan met hun lichaam en geest. Allemaal op onze eigen manier en met onze eigen stijl. Samen zijn we één. Dus stop met werken vanaf je eigen eilandje en zoek elkaar op en leer van elkaar. Zodat we elkaar inspireren en met elkaar verbinden!

Als yogadocent geef je veel. Je geeft alle aandacht en kennis aan je leerlingen. Hoe fijn is het als jij dit weekend nu echt tijd maakt voor jezelf. Dat je rust neemt als je er behoefte aan hebt, op de bank bij de kachel wil zitten met een boek, een wandeling wil maken in de omgeving, in de sauna wil gaan om te ontspannen, een massage of behandeling (optioneel) ondergaat bij een behandelaar, een relaxte yogales wil volgen van een collega docent, een uitwisselingsles wil doen om van elkaar te leren, een workshop bij te wonen van Corine om vanuit ontspanning te werken aan je bedrijf.

De balans ontstaat doordat er net zoveel yin als yang is. Juist vanuit die ontspanning komen de beste ideeën en inzichten en daar gaat Corine je bij helpen.

Meer informatie vind je op de site: www:deyogabusinesscoach.nl/verbindings-en-business-retreat

BONUS:
Met de code: “verbinden” ontvang je een  vegetarische lunch met Corine en andere yogadocenten waarin we gaan masterminden en je je meest prangende vraag mag stellen in de groep.
Datum voor de lunch is nog nader af te spreken.

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

1
App me op...
App me of spreek in!