YBC Podcast 32

You are here: Home / YBC Podcast 32

YBC Podcast 32

9 januari 2020

 

“Your numbers are the measure of how well you make decisions”

In deze uitzending van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Ingrid van Ommeren.

Ingrid is Finance Business Mentor, #DeOnlineCFO.
Ze helpt ondernemers die hun administratie hebben uitbesteed, maar geen inzicht hebben in hun cijfers. Omdat ze geen gevoel hebben voor cijfers, niet snappen waar hun accountant of boekhouder het over heeft, en niet door durven vragen.
Ook als je een yogabedrijf runt kun je niet om de cijfers heen. Ze geeft dan ook enkele tips voor jou als yogaondernemer om een winstgevend bedrijf te creëren wat jou een gezond inkomen geeft.

Meer over Ingrid vind je op haar website: www.leiderschapinfinance.nl
Op Social media vind je Yogabusiness op Facebook, LinkedIn en Instagram

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!