YBC Podcast 37

You are here: Home / YBC Podcast 37

YBC Podcast 37

9 januari 2020

 

“Ik pak mijn podium op diverse manieren”

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Naomi Kramer. Naomi is founder van de Endo Food Coach

Nadat Naomi een paar jaar geleden de diagnose Endometriose kreeg, ging bij haar de knop om. Omdat het een chronische ziekte is vroeg ze zich af; ‘Wat kan ik er zelf aan doen?’ Ze ging zich verdiepen in deze ziekte en als eerste paste ze haar voeding aan en vervolgens ook haar levenswijze. Met succes. Haar klachten reduceerde, ze kreeg weer grip op haar leven en vond balans. Omdat dit haar zo goed heeft geholpen besloot ze ook andere vrouwen met Endometriose hiermee te helpen. Ze heeft een online platform opgericht, een online training Live Your Endo Life en een Ebook Endo Food Guide gemaakt. Het item Endo Stories, waarin vrouwen hun endometriose verhaal delen, is een succes.

Meer informatie over Naomi en de Endo Food Coach vind je op haar website endofoodcoach.com
Naomi is actief op Facebook. En op Instagram deelt ze dagelijks tips op insta stories en geeft ze echt een kijkje in haar leven en haar bedrijf.
Heb je vermoedelijk Endometriose of heb je net de diagnose Endometriose gehad? Download hier de gratis Endo Starters Kit die vol staat met praktische vragen en tips.

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!