YBC Podcast 45

You are here: Home / YBC Podcast 45

YBC Podcast 45

9 januari 2020

 

Lisa van Roode

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Lisa van Roode.

Over succesvolle business starten gesproken: Lisa, draait haar hand er niet voor om. Ze reisde na de kunstacademie de hele wereld over voor de textiel business en emigreerde in 2006 naar ’t toen booming China. Na het starten van haar eigen bedrijf in 2009 en daarna nog in textiel land Bangladesh te hebben gewoond wilde ze haar leven over een andere boeg gooien. Immers had ze altijd keihard gewerkt, wat haar met de paplepel vanuit het ondernemers gezin uit Lisse goed van pas kwam en haar geen windeieren had gelegd.

In 2016 werd ze vijftig en met haar man besloot ze haar mooiste leven te leven in hun eigen ontworpen en gebouwde villa in het zuiden van Phuket. En daarmee kwam ook t inzicht ‘de tweede helft van haar leven in het teken te laten staan van ‘geven en ook vooral een steentje te willen bij te dragen aan t mooier maken van deze wereld’.

Ze droomde van haar eigen merk, Yoshiko met woonaccessoires en lifestyle producten die ze liever goodies noemt omdat ze via eerlijk handwerk en van natuurlijke materialen zijn gemaakt. In twee en een half jaar tijd heeft ze klanten in Europa, America en Australië en stuurt haar kantoor in Nederland vanuit Thailand aan, reist naar de productie units in o.a. Bangladesh, India en Indonesië waar ze zelf toeziet hoe vaklieden deze goodies maken. Zo helpt ze middels het creëren van jobs een beter leven voor de makers en jou aan een ‘guilt free’ interieur.

Daarnaast bedacht ze een kleinschalig, eco proof maar luxe retreat resort, Lan Sabai, wat tussen de lokale bevolking van Phuket gebouwd en waar mensen onder begeleiding van een coach aan zichzelf kunnen werken of management teams de neuzen dezelfde kant op krijgen. Het is nu klaar om haar eerste gasten te verwelkomen en uiteraard is dit helemaal gedecoreerd met Yoshiko.

Hoe Lisa tot deze bedrijven is gekomen terwijl ze haar mooiste leven leidt, hoor je nu in deze podcast

Meer over  Lisa vind je op haar website: https://yoshikohome.com/ of  https://lansabai.com/
Volg haar op social media mbt Yoshiko home via  Facebook en Instagram
Volg haar op social media via Lansabai via Facebook en Instagram

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!