YBC Podcast 46

You are here: Home / YBC Podcast 46

YBC Podcast 46

9 januari 2020

 

Nicolien Nijland

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Nicolien Nijland.

Nicolien is natuurgeneeskundig therapeut en priesteres. Wat inhoudt dat ze zich verbindt met de natuur, zodat de natuur haar wegwijzer en heler is. Nadat ze ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ze dit niet meer wilde doen. Ze negeerde dit gevoel maar  diep van binnen wist ze dat ze niet echt gelukkig was. Ze sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ze de sleutels die leidden tot het creëren van haar eigen innerlijke balans. Ze voelde dat dit haar pad is.  Ze vond de weg naar haar oorspronkelijke zielenpad weer terug en hiermee de balans in haar leven.

We hebben het over menstruatie en waarom je het beter ” in de maan” kunt noemen dan ongesteld zijn. Wij vrouwen hebben het geluk dat we een maandelijkse cyclus van onszelf hebben. Veel zien dit als een last, maar door deze cyclus te gaan eren kun je zoveel meer balans in je leven creëren. Onze menstruatiecyclus is de basis van de scheppingskracht. Je schept nieuw leven (niet met je menstruatie natuurlijk, maar met het proces wat tot de menstruatie leidt), maar je schept ook een ongelooflijke creatiekracht voor jezelf en voor anderen.

Meer over Nicolien vind je op haar website www.green-goddess.nl
Volg haar op social media via  Facebook en Instagram

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!