YBC Podcast 48

You are here: Home / YBC Podcast 48

YBC Podcast 48

9 januari 2020

 

Adem is leven

In deze uitzending van het  podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Merel Bevaart van Merels Coaching.

Merel is transformationeel coach, NLP Master en ademcoach. Bewustwording van je eigen ademhaling is wat haar betreft essentieel. Als je weet hoe het werkt bij jou, kun je vervolgens je adem naar wens beïnvloeden. Bijvoorbeeld om te ontspannen, meer rust te krijgen in je hoofd, zelfs om paniekaanvallen te voorkomen. Of juist om meer energie te krijgen en je levendiger te voelen.

Er zijn talloze ademoefeningen die je kunt toepassen. In deze podcast praten we met name over de ademtechniek van Wim Hof. Omdat deze techniek zoveel voordelen heeft voor je fysieke en mentale gezondheid. Deze oefening is ook fijn om te doen voordat je gaat mediteren, dan ga je nog dieper n de meditatie.

Meer over Merel vind je op haar website www.merelscoaching.nl
Volg haar op Instagram voor handige tips en inspiratie.

 

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!