YBC Podcast 49

You are here: Home / YBC Podcast 49

YBC Podcast 49

9 januari 2020

 

Martine de Troije

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Martine de Troije.

Martine is Leiderschap & Bewustzijnscoach en helpt mensen om hun purpose, hun why te ontdekken, zodat ze kunnen doen wat ze ten diepste het liefste doen en daardoor een leven in flow kunnen creëren.

Martine is jarenlang werkzaam geweest in de corporate wereld en voelde al vanaf het moment dat ze die wereld na haar studie betrad, dat daar heel veel mensen zitten om het zitten. Geen duidelijke richting of focus hadden en letterlijk werkten voor het financieren van hypotheek of huur. En zij kon zich niet voorstellen dat dit de bedoeling was van het werkende leven.

Inmiddels coacht zij professionals en ondernemers in het vinden van datgene waar het vuurtje van binnen van gaat branden en ontdekte zij daarnaast, dat het ontdekken van je purpose één is, maar dat het gaan leven daarvan vooral heel veel discipline en doorzettingsvermogen vereist.

Van de why, naar de how naar de what. Dat is waar we het in deze podcast over hebben. Als je je purpose -die why- dan gevonden hebt, hoe geef je daar dan vervolgens vorm aan? Hoe zorg je dat je de acties die daaraan verbonden zijn, ook daadwerkelijk uitvoert. Hoe kom je in beweging en blijf je in beweging? Martine deelt tips & tricks en waardevolle inzichten.

Meer over Martine vind je op haar website www.sparkletrainingcoaching.nl
Volg haar op social media op Instagram of op Facebook 
Benieuwd naar jouw why, jouw richting voor het leven? Boek een sessie en Maak Werk van je Why!

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!