YBC Podcast 51

You are here: Home / YBC Podcast 51

YBC Podcast 51

9 januari 2020

 

Ontspannen met Diana

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Diana Aben van Ontdek Yoga uit Haarlem.

Diana Aben is Yogadocente sinds 2004 met als specialisatie Yoga Nidra en iRest. Yoga Nidra is een liggende meditatie, om diepe stilte en rust in jezelf te ervaren.
En te verwelkomen wat er nu in je leeft. Mensen te laten stil staan, of nog liever, stil te laten liggen is haar passie.
Wat is er veel te zien als je even stil staat….je niets hoeft…..je ogen sluit….je hoeft niets te bereiken, zelfs niet te ontspannen, niemand te zijn, niets te weten, je hebt alle tijd en ruimte……als je gewoon even stil staat. Even Rusten in gewoon Zijn.

We praten over haar Yoga Nidra aanbod, over het echt even rust nemen voor jezelf, hoe doe je dat? En ze geeft een korte begeleide meditatie.
Haar prettige stem brengt vele mensen steeds weer tot rust.
Om uiteindelijk diep te voelen: ik ben al helemaal heel en compleet, met alles erop en eraan. Ik kan het leven verwelkomen precies zoals het nu is….met zijn ups en downs. Een open deur of zweverig? Diana brengt het met humor en aardsheid waardoor je niets anders wil dan gewoon even zijn….

 

Meer over Diana vind je op haar website www.ontdek-yoga.nl
Volg haar op social media via Facebook  & Instagram
Een gratis Yoga Nidra audio vind je op YouTube.

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!