53 I Helen Purperhart

You are here: Home / 53 I Helen Purperhart
19 mei 2021

 

Helen is Pippi 🙂

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Helen Purperhart.

Helen houdt zich al jaren bezig met het opleiden van kinderyogadocenten. Ze is graag op een vernieuwende manier bezig met het vak vanuit een praktische en speelse insteek. Ze schrijft er boeken over en maak spelkaarten die in een kinderyogapraktijk gebruikt kunnen worden. Vanuit haar eigen kijk op het leven en de ervaringen die ze heeft opgedaan, heeft ze een eigen methode ontwikkeld die de basis vormt van de kinderyoga opleiding die ze verzorgt.

Als docent stimuleert ze mensen om hun kracht meer ruimte te geven, zodat ze zichzelf durven te zijn en weer gaan geloven in hun wensen. Helen vindt het leuk om grote en kleine mensen te inspireren om hun eigen wijze levenspad te bewandelen om een gelukkig mens te worden

Meer over Helen vind je op haar website www.kinderyoga.nl en www.kinderyogawinkel.nl

Je kunt haar ook volgen op Facebook en Instagram

 

Luister de podcast hier direct:
Of via deze mediakanalen:

 

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Ik begeleid yogaleerlingen en yogadocenten in o.a. België, Frankrijk, Aruba, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Zwitserland, Duitsland, Portugal, Australië, Bali en Maleisië. Dit is het voordeel van online. Je bereikt iedereen over de hele wereld!

Ik heb diverse gratis video’s en programma’s die je verder helpen met het ondernemersschap/
Check de pagina www.deyogabusinesscoach.nl/gratis

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training ‘VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF‘, ‘VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT‘ of VIP DAGEN.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!