YBC Podcast 55

You are here: Home / YBC Podcast 55

YBC Podcast 55

9 januari 2020

 

Jeanet & ondernemerscruise

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Jeanet Bathoorn.

Jeanet  is ondernemer vanaf 1 januari 2005, en heeft in de loop van de jaren meerdere bedrijven gehad. De laatste jaren noemt ze zichzelf VrijheidsOndernemer® en begeleidt ze Mastermind-groepen. Daarnaast organiseert ze elk jaar een trans-Atlantische cruise met een groep ondernemers die de transformatie op de oceaan willen meemaken.

Vanaf 2012 focust ze zich op de combinatie bedrijf en ‘de rest van je leven’. Na het veranderen van haar verdienmodel en na het maken van harde keuzes is ze erin geslaagd om ongeveer 4 maanden per jaar te werken en 8 maanden per jaar te kiezen wat ze doet. Nu kan ze werken WAAR, WANNEER en MET WIE ze wil.

Ze werkt graag met ondernemers die van offline naar online gaan en die volledige verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen succes. Ze is gecertificeerd NLP coach. Vanaf 2017 is ze ook gecertificeerd Sacred Money Archetype™️ coach.

Ze is moeder van 3 kinderen en eigenaar van een IJslands paard.

De gratis geld-archetype test kun je hier doen: https://jeanetbathoorn.nl/ontdek-geld-archetype/
Alles over de internationale cruise kun je hier lezen: http://freedomentrepreneurcruise.com
Wil je met haar samenwerken, lees dan de informatie over de Mastermind-groepen: https://jeanetbathoorn.nl/mastermind-2019/. Let wel, ze neemt in 2019 nog maar 10 klanten aan.

Je kunt met haar connecten op LinkedIn, haar volgen op Instagram of Facebook.

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!