YBC Podcast 57

You are here: Home / YBC Podcast 57

YBC Podcast 57

9 januari 2020

 

Manja

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Manja Weijers.

Manja is fysiotherapeut en yogadocent. Ze geeft anatomie-lessen bij verschillende yoga-opleidingen en workshops voor yin yoga. In haar praktijk combineert ze veel verschillende technieken om zo holistisch mogelijk te behandelen. Manja houdt van puzzelen, op zoek naar de echte oorzaak van klachten. Bij haar yogalessen vindt ze het belangrijk dat de cursisten in contact komen met hun lijf. Niet weggaan van spanning, maar ermee gaan communiceren om zo hun lichaam te leren kennen.

Manja heeft 2 online programma’s.
Een over schouders, KLIK HIER.
Een over voeten, KLIK HIER.

Een boek om beter te bewegen bij Bol.com,
Diverse workshops in het land, KLIK HIER.
En informatie over een behandeling in Utrecht vind je HIER.

Volg Manja op social media via Facebook of Instagram.

 

corinevanzoelen_fotoMijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Tevens ben eigenaresse en yogadocent bij de Yogaboerderij. Samen met mijn team verzorgen we de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In Yoga en Feetup Yoga via het Feetup bankje.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio en een team wat me steunt. Het kan!

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP trajecten.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!