YBC Podcast 62

10 februari 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, leg ik uit wat de grot van Plato te maken heeft met een online yoga programma!

Onlangs vertelde ik over de grot van Plato tijdens het webinar en hoe ik dit zie met betrekking tot online ondernemen.

In de grot zitten mensen vastgeketend met hun rug naar het licht, de uitgang. Als er een paard met wagen voorbij komt zien zij de schaduw van het paard en de wagen op de muur. Als er een persoon voorbij komt zien zij de schaduw van de persoon in de grot. Het enige wat ze zien zijn schaduwen op de muur in de grot.

Op een dag is een man los en gaat naar buiten, als hij een dier ziet denkt hij dat de schaduw echt is en niet het dier zelf. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een boom. De schaduwen zijn zijn werkelijkheid. Maar buiten in het licht is de tastbare boom en het dier de werkelijkheid. Hij is na een tijdje overtuigd dat zijn oude werkelijkheid niet de juiste was. Hij gaat naar binnen in de grot en vertelt dit aan de anderen. Die weten niet beter en blijven vasthouden aan hun werkelijkheid en verklaren hem voor gek.

Dit is ook zo met online ondernemen, er is zoveel mogelijk, maar als je je niet bewust bent van wat er mogelijk is verklaren mensen het online ondernemen voor gek. Want je hebt geen persoonlijk contact met je deelnemers, het is te afstandelijk, het werkt niet et cetera.

Niets is minder waar.

Ik ben zelf nu al 4 jaar in het “ licht” , mijn nieuwe werkelijkheid en mijn leven ziet er dankzij online ondernemen totaal anders uit.

Beluister deze podcast en kom ook uit je grot, jouw overtuigingen en sta open voor het licht de nieuwe wereld, de nieuwe werkelijkheid! In de podcast vertel ik over mijn online training : www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!