YBC Podcast 63

You are here: Home / YBC Podcast 63

YBC Podcast 63

9 januari 2020

 

Dr. Roy Martina

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Dr. Roy Martina.

Dr. Roy Martina is al ruim 40 jaar Holistisch Arts, 30 jaar Business Coach, grondlegger van Omega Health Coaching & Quantum Business Coaching, bestsellerauteur van zelfhulpboeken, keynote spreker en trainer.
Hij is geboren in Curaçao en woont op dit moment in Asheville, North Carolina (VS)

Hij is internationaal spreker, heeft 73 boeken geschreven en is ontwikkelaar van nieuwe holistische behandelwijzen zoals o.a.
• NEI: Neuro Emotionele Integratie (Emotionele therapie)
• Power Healing (door middel van intentiekracht gebruikmaken van het kwantumveld om de blauwdruk van materie te veranderen)
• Omega Deep Trance Healing
• Quantum VoyageTM
• Quantum Remote ViewingTM
• Quantum Business & Life CoachingTM (2019)

Hij heeft meerdere strategieën ontwikkeld voor zelfheling, preventie tegen kanker en het vertragen van het verouderingsproces. Hij is tevens geïnteresseerd in gevechtssporten, Kettlebell training, zelfhypnose, meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Momenteel is zijn passie Quantum technieken voor het creëren van exponentieel succes op alle levensgebieden en is een nieuwe vorm van geneeskunde aan het ontwikkelen, die hij wereldwijd wil lanceren, die vele malen effectiever en goedkoper is dan bestaande methodieken. Tevens geeft hij regelmatig workshops over de Quantum Principes. Deze worden via een livestream uitgezonden.

Meer over Dr Roy Martina vind je op zijn webistes:
https://roymartina.com/
https://roymartina.tv/healing 

Dr Roy Martina is te volgen op social media op:
LinkedINFacebook Roy Martina, Facebook van Joy en Roy en YouTube.

 

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.
Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij DE YOGABOERDERIJ. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp traningspartner in Nederland.

Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.
Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen en trajecten de stichting “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermind groepen, (online) trainingen,  events en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen NAMASTE methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en daarna mijn eigen yogastudio. Het kan! Op dit moment zijn er alleen nog maar online yogaprogramma’s en online lezingen en workshops met een thema.

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF“, VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT of VIP DAGEN.

 

1
App me op...
App me of spreek in!