YBC Podcast 65

You are here: Home / YBC Podcast 65

YBC Podcast 65

9 januari 2020

 

Esther

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Esther Scheen.

Esther Scheen is de eigenaresse van Pure Energy Yoga. Een Yogaschool in Utrecht die Yoga opleidingen, workshops en retreats organiseert.

Bij Pure Energy Yoga kan je terecht voor Yin Yoga opleidingen, of je nou beginnend yogadocent bent, al vele jaren lesgeeft of als liefhebber van Yin Yoga op zoek bent naar meer verdieping of wilt gaan lesgeven. Pure Energy Yoga biedt een breed aanbod van basis -en verdiepings trainingen. Naast de eigen opleidingen werkt Pure Energy Yoga regelmatig samen met top-(yoga)docenten van over de hele wereld voor verdiepende Yin Yoga trainingen.

Pure Energy Yoga heeft ook een 200 uurs opleiding, deze bestaat uit vier losse modules van 50 uur die in eigen tempo te volgen zijn. Alle modules zijn geaccrediteerd bij Yoga Alliance. In alle opleidingen, workshops en lessen staat het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal. De lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.

Van oorsprong was Esther werkzaam in de moleculaire biologie. Ze ontdekte tijdens een langdurig verblijf in Amerika, voor haar werk als researcher, yoga. Dit bleek een hele fijne manier te zijn om meer balans te ervaren in haar lijf en hoofd. Vanuit daar ontstond de zoektocht naar holistische manieren om met haar lichaam en geest te verbinden, daarbij heeft Yin Yoga haar hart gestolen. Vanuit haar ervaringen en achtergrond deelt ze met veel plezier haar kennis, ontdekkingen en inzichten met jou.

Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland heeft ze zich gespecialiseerd in Yin Yoga. Haar Yin Yoga opleidingen heeft ze gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Daarnaast heeft ze workshops en trainingen gevolgd bij Sarah Powers en Jo Phee en andere leraren op het gebied van TCM. Paul & Suzee Grilley zijn haar grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren haar om dit yogapad te bewandelen.

Meer informatie over Esther of Pure Energy Yoga vind je op de website: www.pureenergyyoga.nl
Op social media is zij te volgen op Facebook, InstagramLinkedin

 

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.
Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij DE YOGABOERDERIJ. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp traningspartner in Nederland.

Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.
Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen en trajecten de stichting “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermind groepen, (online) trainingen,  events en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen NAMASTE methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en daarna mijn eigen yogastudio. Het kan! Op dit moment zijn er alleen nog maar online yogaprogramma’s en online lezingen en workshops met een thema.

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF“, VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT of VIP DAGEN.

 

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!