YBC Podcast 68

You are here: Home / YBC Podcast 68

YBC Podcast 68

13 april 2020

 

Marianne

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Marianne Venderbosch.

Marianne Venderbosch is beeldend kunstenaar en heeft met haar werk op diverse internationale kunstbeurzen gestaan in onder andere Rome, New York, Dubai, Hong Kong, Tokyo en Singapore. Binnenkort van 6 tot en met 8 december staat zij op de EuropArtFair in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Mocht je zelf ook graag een sieraad laten ontwerpen door Marianne neem dan voordat ze naar Bali gaat (januari 2020) contact met haar op. Dat kan telefonisch
+31 638303085 of via email: mariannevenderbosch@gmail.com .
Vanaf het indienen van het ontwerp tot oplevering minimaal drie tot vier maanden duurt.

Lees ook het blogartikel over het medaillon sieraad en de oorbellen op: https://www.deyogabusinesscoach.nl/blog/een-pauwervrouw-sieraad/

Mocht je interesse hebben in mijn sieraad stuur dan een mail naar info@deyogatoren.nl

Meer informatie over Marianne en haar werk vind je op haar website: https://www.mariannevenderbosch.nl
Op social media vind je haar op: Instagram,Facebook, LinkedIn 

 

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.
Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij DE YOGABOERDERIJ. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp traningspartner in Nederland.

Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.
Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen en trajecten de stichting “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermind groepen, (online) trainingen,  events en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen NAMASTE methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en daarna mijn eigen yogastudio. Het kan! Op dit moment zijn er alleen nog maar online yogaprogramma’s en online lezingen en workshops met een thema.

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF“, VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT of VIP DAGEN.

 

1
App me op...
App me of spreek in!