YBC Podcast 69

You are here: Home / YBC Podcast 69
21 januari 2020

 

Cosmic Woman, Tessa Koop

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, interview ik Tessa Koop.

Tessa Koop (1977) werkt sinds 2012 aan de trilogie Cosmic Woman, waarvan het 1e deel ‘Gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn’ dit jaar is verschenen.

Cosmic Woman is een spirituele autobiografie in drie delen, waarin ze haar proces richting een kosmisch bewustzijn beschrijft. Met hulp van haar innerlijke leraren; de Dertien Grootmoeders, voltrekt dit proces zich volgens 13 Manen.

De reis start in 2012 en cyclisch, in het ritme van de natuur, transformeert ze naar een multidimensionale kosmische vrouw. Cosmic Woman is een stille getuigenis van een wereldwijde bewustzijnsverandering en geeft antwoord op vragen als: ‘Wie ben ik? Waarom ben ik op aarde en wat is mijn taak?’

 

Tessa in het kort:

Tessa houdt lezingen en was succesvol spreker op het Happinez Festival in mei 2019, geeft Cosmic Trainingen over hoe je jezelf op de nieuwe realiteit kunt afstemmen en is ze oprichtster van de online community The Dreamcircle op Instagram.

In deze online ‘yurt’ inspireert ze vrouwen te onthaasten: “Als vrouwen hun menstruatiecyclus weer eren, raken ze met hun droomlichaam afgestemd op het ritme van de 12+1 Manen. Dit verbindt hen met hun intuïtie, hun dromen & visioenen en… hun Power.”

Tessa begon haar loopbaan in de journalistiek bij PCM Uitgevers en werkte jarenlang als journalist en in de communicatie.  Daarnaast was ze altijd geïnteresseerd in de mysteries van het leven.  In 2005 startte ze haar eigen tekstbureau. Haar zoektocht naar wie we zijn, waar we vandaan komen en naar op weg zijn inspireerde haar tot de ontwikkeling van een kosmisch bewustzijn.  Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad.

Boek is te koop via www.aurora-webshop.com
Meer informatie over het boek en Tessa vind je op www.cosmicwoman.nl
Volg haar op Instagram via @cosmic_woman

 

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.
Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij DE YOGABOERDERIJ. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp traningspartner in Nederland.

Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.
Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen en trajecten de stichting “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermind groepen, (online) trainingen,  events en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen NAMASTE methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en daarna mijn eigen yogastudio. Het kan! Op dit moment zijn er alleen nog maar online yogaprogramma’s en online lezingen en workshops met een thema.

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF“, VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT of VIP DAGEN.

 

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!