72 | gesprek met Ad Koops van Uit den Vreemde

You are here: Home / 72 | gesprek met Ad Koops van Uit den Vreemde
21 januari 2020

 

Ad Koops van Uit den Vreemde

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, praat ik met Ad Koops van Uit den Vreemde. Te beluisteren op: Soundcloud, Apple podcasts of Spotify.

Ad is samen met zijn vrouw Anke de trotse eigenaren van Uit den Vreemde.
In het jaar 1999 besloten zij kleinschalig boeddha beelden te gaan verkopen op jaarmarkten. Anke was reeds een fervent verzamelaar van Boeddhabeelden en Ad heeft jarenlang op een Internationale school in het Midden Oosten gewerkt en heeft door zijn vele reizen in Azië veel affiniteit met Oosterse Kunst.

Kort daarna openden zij een winkel op de Beverwijkse Bazaar en besloten op parttime basis in het onderwijs verder te gaan.
Met de opening van de winkel in 2000 te Haarlem en de groothandel in Santpoort-Noord besloten zij beiden hun banen in het onderwijs op te zeggen.

Thans geven zij leiding aan Uit den Vreemde , een toonaangevend import-export bedrijf in Oosterse Kunst, meditatie, yoga- en new-age artikelen.
Zij leveren met hun groothandel aan winkeliers, yoga- en spirituele centra, scholen, verenigingen en webwinkels e.d.
Uit den Vreemde is eigenaar van de yogamerken YogaStyles en Om Namaste en mede-distributeur van Yogi-Tea.
De introductie van hun nieuwe merk Happy Drum is ook een groot succes.
Eigenaar Ad Koops is tevens Brand Ambassador van Yogi Tea en verzorgt voor dit theemerk de promotie en verkoop op alle grote evenementen, zoals de Horecava, Huishoudbeurs, Gezondheidsbeurs en diverse yogafestivals e.d.
Uit den Vreemde haalt nu het merendeel van haar omzet uit online verkoop van artikelen uit de groothandel en de particuliere webshop.
Ook is zij partner van Bol.com en Catawiki.
De komende jaren gaan zij op zoek naar de juiste kandidaat om Uit den Vreemde import-export over te nemen. Wellicht iets voor een van de luisteraars.

Yogadocenten kunnen een account aanmaken op www.uitdenvreemde.com/shop
Na registratie wordt je account geactiveerd en kun je de prijzen zien en een bestelling plaatsen.
Uiteraard ben je op afspraak welkom in onze Cash and Carry groothandel in Santpoort.

WIN EEN YOGAWIEL / YOGA WHEEL
Deel deze podcast op je social media kanaal en tag @adkoops en @corinevanzoelen, zodat we zien dat je het gedeeld hebt en maak kans op één van de drie yogawielen twv 31,95 per stuk die Uit den Vreemde beschikbaar stelt.
Een Yogawiel of Yoga Wheel is een wiel van kunststof of hout met daaromheen TPE of kurk. Het
wordt gebruikt als hulpmiddel bij het doen van verschillende Yogaoefeningen en diverse
rek- en balansoefeningen.
Het is uitermate geschikt om je ruggengraat soepeler te maken en spanning te verminderen en om
de balans in de armen te trainen.
Iedereen kan op zijn eigen manier de mogelijkheden ontdekken. Het verbetert ook het evenwicht en
het verdiepen van je adem.
Het is een rage in de Verenigde Staten en daar niet meer weg te denken uit de yogastudio en sportschool.
Nu is ook verkrijgbaar in Nederland via www.yogawiel.nl!

Ad stelt 3 yogawielen twv 31,95 per stuk beschikbaar. Wil je er één winnen? Deel dan deze podcast.

Voor meer informatie:
www.uitdenvreemde.nl
Uit den Vreemde – Santpoort
Hoofdstraat 172
2071EM Santpoort-Noord
023-5390750

Ad is te volgen op:
Facebook Ad , Facebook Uit den Vreemde, Instagram, LinkedIn.

 

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.
Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij DE YOGABOERDERIJ. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp traningspartner in Nederland.

Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.
Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen en trajecten de stichting “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermind groepen, (online) trainingen,  events en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen NAMASTE methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en daarna mijn eigen yogastudio. Het kan! Op dit moment zijn er alleen nog maar online yogaprogramma’s en online lezingen en workshops met een thema.

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF“, VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT of VIP DAGEN.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!