73 | gesprek met Heleen Ytsma

You are here: Home / 73 | gesprek met Heleen Ytsma

73 | gesprek met Heleen Ytsma

20 januari 2020

 

Heleen Ytsma

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, praat ik met Heleen Ytsma.

Door toeval ontdekte Heleen de kracht van de adem. Het was alsof haar ziel haar wakker schudde en ze aan de slag moest om dit door te geven. Beter ademen liet haar lichtheid voelen en meer liefde. Dat geeft ze graag door.

De ademcoach opleiding is ontstaan doordat mensen vroegen of ze hen meer kon leren over de ademhaling. Met veel plezier wilde ze dat, want ze vind het geweldig om kennis over de bijzondere en helende kracht van de adem te delen.

De afgelopen jaren heeft ze honderden mensen geïnspireerd en van hun spanning af geholpen zodat zij beter in hun vel kwamen en echt weer zin in het leven kregen. 

Voor haar begint alles bij de helende kracht van een goede ademhaling: effectieve ademhalingstechnieken waarmee je eenvoudig lichamelijke en geestelijke rust creëert. Haar missie is zoveel mogelijk mensen de kracht van hun ademhaling te laten ervaren. Zodat je voelt dat je veel krachtiger bent dan je dacht! Je potentie VOL benutten. Je leeft NU. 

Goed leven is goed ademen.

Ze heeft een gratis ebook: Verbonden Ademhaling. Aan te vragen via deze link: https://herleva.nl/gratis-ebook-verbondenademen/

Gratis Video: Chronische Hyperventilatie Voorbij. Aan te vragen via deze link: https://herleva.nl/hyperventilatie-voorbij/

Deel deze podcast en tag @Heleen Ytsma en @corinevanzoelen en maak kans op een ‘chronische hyperventilatie voorbij’ cursus twv 77 euro. Meer informatie over deze cursus vind je hier.

Meer over Heleen en haar ademcoachopleiding, de startdata vind je op haar website www.herleva.nl

Heleen is te volgen op :

Youtube

Instagram

Facebook

 

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.
Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij DE YOGABOERDERIJ. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp traningspartner in Nederland.

Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.
Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen en trajecten de stichting “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermind groepen, (online) trainingen,  events en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen NAMASTE methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en daarna mijn eigen yogastudio. Het kan! Op dit moment zijn er alleen nog maar online yogaprogramma’s en online lezingen en workshops met een thema.

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF“, VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT of VIP DAGEN.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!